Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Џони, Икарди има толку многу пари така што може дома да им доаѓаат наставници до крајот на животот и да ги учат на било кој јазик. :D

Нема везе, ок ти е поентата, и јас истото го мислам ама во жена немам поверење. :D

Абе јасно е дека можи да си дозволи се и сешто но како тоа ќе влијае на децата од ново се да почнуваат?...не е баш така едноставно сите да се иселат и да се навикнуваат децата на нова средина,нови другарчиња,нов јазик(сепак каде и да се ќе му треба),нови учители/ки..за возрасен чоек ова е минлива работа и секој ќе се навикни ама за дечиња е малце заебано....рачунај и за нив мислат.

Многу од фудбалерите што така ќе направат трансфер, ја оставаат фамилијата да живее каде што си живее, посебно со деца. На Куртоа на пример уште живеат во Шпанија.

Џони деф е хибрид, пуштен од друга галаксија со цел да се контрира за било шо а најмногу за дискуси поврзани со клубот за кој навива, се кладам дека за интер од инает има почнато да навива не дека сакал :)))

Многу од фудбалерите што така ќе направат трансфер, ја оставаат фамилијата да живее каде што си живее, посебно со деца. На Куртоа на пример уште живеат во Шпанија.

Значи овие во Шпанија си живеат а овај е на печалба?...Сеоски Фиромец со Бугарски пасош во Германија/Шведска

Значи овие во Шпанија си живеат а овај е на печалба?...Сеоски Фиромец со Бугарски пасош во Германија/Шведска
Мислиш дека е само он? Како што рече, не е секогаш едноставно да преселиш цела фамилија. И Конте лани сам беше во Англија, па сега ги досели жена му и ќерката затоа што завршила средно мислам, па може од ново да почне во Лондон.
Поентата е дека како што рече ти, проблем е и тоа ама сакам да кажам дека нема со сигурност да го спречи тоа да оди во Реал.

Абе најголем проблем кај Икарди е курвата Ванда, цело време флертува по медиумите со управата на Интер, се пецка со Аусилио и компанија, пробува да изнудува продолжување на договорот и ред други работи. Ментална е, да не и прдне дека сака да живее во некој друг град, сместа ќе потпише глупакот Икарди кој делува на тежок папучар надвор од теренот. :D

Инаку пак ќе кажам не ми делува дека Икарди ќе си оди од Интер, среќен е кај нас, секоја изјава му е во позитивна смисла, зборува со восхит према клубот и соиграчите, така да ваљда и за следниов период е сигурен, мада останува таа сумња со дрољата.

И што изјави Куртоа некни? Парафразирано, децата му живееле во Шпанија па сакал во еден момент во животот да е поблиску до нив? :)))))

More from @thibautcourtois on @VTMStadion.all parents will sympathise:"I love my children to death. When you miss them, you are sometimes wondering: shouldn't I play in Spain in the next few years? That's why I want to take my time to make a decision on that contract extension."

Бидете реални малце, денешниве фудбалери трчаат по жените, последно читав Алвеш дека се преженил за 22 годишна и го натерала во Париз да живеат :popce: Пичкина магија се вика тоa :icon_lol:

Само Видиќ за вакви жени бајо мој, и неговата присака да живее во Барселона па ја среди на балкански начин :D

И што изјави Куртоа некни? Парафразирано, децата му живееле во Шпанија па сакал во еден момент во животот да е поблиску до нив? :)))))

More from @thibautcourtois on @VTMStadion.all parents will sympathise:"I love my children to death. When you miss them, you are sometimes wondering: shouldn't I play in Spain in the next few years? That's why I want to take my time to make a decision on that contract extension."

Бидете реални малце, денешниве фудбалери трчаат по жените, последно читав Алвеш дека се преженил за 22 годишна и го натерала во Париз да живеат :popce: Пичкина магија се вика тоa :icon_lol:

Само Видиќ за вакви жени бајо мој, и неговата присака да живее во Барселона па ја среди на балкански начин :D
Како и да е, сакав да кажам дека така со деца ако веќе се реши да прави трансфер, често оставаат фамилијата да живее каде што се веќе навикнати, бар на одредено време. А и во денешниов фудбал попаметно е така затоа што може ептен лесно да се случи за година-две пак да мења клуб, па да мора пак да го сели цело семејство.

Тие без деца и со такви девојки се и посебен случај :D

Според марка Кепа во Јануари потпишува за Реал за 25 мил.

Џони, Икарди има толку многу пари така што може дома да им доаѓаат наставници до крајот на животот и да ги учат на било кој јазик. :D

Нема везе, ок ти е поентата, и јас истото го мислам ама во жена немам поверење. :D
Ќе имаш поверење коа ќе те пресели у Крушево роџо мој. ;):smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom