Бонучи е името само, можда Клаван и Ловрен не се подобри од него зошто они одамна го пробија дното, ама има многу штопери што се подобри од него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај жити се иди глеај турнир Дота и не коментирај фудбал, од ден у ден копаш под дното ебаго.
Сезони и сезони играл на ниво и сега поради една полусезона во нова средина окружен со пациенти и дебили менаџери кои не знаат со креда да нацртаат улица на табла не па да постават тактика ќе носиме заклучок дека е пацер?Добро ајде јас не разбирам..јас пишев и во летото дека Бонучи е киксер невиден што се однесува до дефанзивните задачи ама миланезите беа на седмо небо и не смееше да се напиши нешто против нив.
Еве сега во оваа полусезона го гледаме Бонучи колку е добар кога покрај него нема стабилни дефанзивци да го покриваат и игра во раштимана екипа без одреден концепт..а Ливерпул како што се отворени до коска рачунај каков gang-bang ќе му се случува на Бонучи
Сергио Рамос да го пуштиш таму нема нишо драстично да смени ама ти Бонучи го споредуваш со Ловрен кој после Бонера е дефинитивно најлошиот дефанзивец шо заиграл у пореномиран клуб.Брат ги разбирам овие Пеја и Донев не пратат Италјанско и не го знаат Бонучи какви глупости правеше во Јувентус, ама ти ова да го пишиш е бесмислено..самиот знајш дека ќе го допира дното во екипа како Ливерпул и со ништо нема да ги надогради.
Сезони и сезони играл на ниво и сега поради една полусезона во нова средина окружен со пациенти и дебили менаџери кои не знаат со креда да нацртаат улица на табла не па да постават тактика ќе носиме заклучок дека е пацер?
Сериозно од поодамна си имав кажано дека нема зашо да дискутирам со тебе фудбал, појма неам зашо секогаш сакаш да идеш контра за некои сасвим логични и реални работи, да величиш играчи и екипи кои шо не се за величење а да ругаш нешо шо е сасвим квалитетно али бато ти не се однесуваш бетер од овие шо не пратат Серија А.
Небитно е веќе, еве ти Џони од Битола, севселенски експерт за фудбал, тактика и што ти знам јас си у право дека Бонучи=Ловрен а докажани тренери ко Конте и Пеп се тешки глуперди шо секое лето го бараат и се спремни да дадат луди пари за него.
Ќе надогради затоа што е класа над Ловрен, да не зборам за Клаван.Па ти пишав дека ништо нема да надогради ако тој биди на местото на Ловрен..ист како него ќе биди во тој концепт на Ливерпул...или мислиш дека сега наеднаш ќе стани стабилен и нема да прај киксој?
Види го Џони еј, како роботи да се дефанзивците па немаат право на кикс
Еве наброј ми 5 класа дефанзивци у моментов и кажи ми кој од нив не праи киксови и не би праел киксови у хаос од тим ко Милан во моментов?
Рамос? Пике? Умтити? Боатенг? Киелини? Миранда? Манолас? Луиз? Силва? Маркињос? Алдервајдер? Варан?
Бонучи ништо не е подобар од Ловрен..а и во ништо нема да ги надогради..ќе заменат еден киксер со друг
Ќе надогради затоа што е класа над Ловрен, да не зборам за Клаван.
Одбраната на Ливерпул е дефектна сама по себе, Ловрен игра со пеинкилерс секоја утакмица, Матип е више повреден него здрав, односно е рековалесцентен а Клаван не сакам ни да го дискутирам. Објаснуваш како не го знаеме Бонучи зошто не глеаме Серија А (а глеаме) а ти ми објаснуваш за Клаван и Ловрен, играчи на Ливерпул, тим за кој што навивам и му ги глеам сите утакмици?
Напиша фан на клуб кој во својата историја имал максимум три-четворица класа дефанзивци.@Џони Вајсмилер не ги слушај бато што лупаат глупости, добар дефанзивец никад не би играл за Милан.