Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бенедикт Хеведес на позајмица од Шалке во Јувентус.

21248608_1943098655717354_4921257356566934882_o.jpg

Нани за 10 милиони од Валенсија во Лацио

15041647277814.jpg

Абе, се договоривме само комплетирани трансфери да ставаме веќе, не вака со шалови и слики од аеродроми како што имаат навика да стават италијанските екипи. :P

Абе, се договоривме само комплетирани трансфери да ставаме веќе, не вака со шалови и слики од аеродроми како што имаат навика да стават италијанските екипи. :P

Не се комплетирани, али 99,9% се... Ок не ти крадам од лебот денес, твоја работа е да известуваш за трансфери :(

Мене не ме плаќаат од Кајгана ко тебе, нема пари за БМВ :(

Немам ни јас :([DOUBLEPOST=1504167470][/DOUBLEPOST]
Не се комплетирани, али 99,9% се... Ок не ти крадам од лебот денес, твоја работа е да известуваш за трансфери :(

Не се договоривме. Ти даде предлог кој никој не го прифати ни отфрли.
Терајте бе.

хахахаха не бе, ама оти јас и ти имавме по еден таков што после тоа пропадна (Амави и Шик), па затоа најарно само комплетирани :P[DOUBLEPOST=1504167664][/DOUBLEPOST]
Не се договоривме. Ти даде предлог кој никој не го прифати ни отфрли.
Терајте бе.
Имаше неколку лајка баш од тие што обично објавуваат во другата тема, кои ги сфатив кaко "океј, може така" :D

Најверојатно толку од пазарот на Ливерпул летово, шансите за Лемар и ВВД се сведени на минимум. Монако бараат (неофицијално) околу 100м а Сотон сеуште стои на ставот дека ВВД не е на продажба.

Тотенхем им го здипли Љоренте, сега гледајте како Орие ќе заврши во Челзи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom