Rigil
Tu te reconnaîtras
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 6.674
- Поени од реакции
- 7.833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коментарите на овој твит се урнебес .![]()
Ако можиш да ми наброиш 5 играчки квалитети на Верати.
Посмешно нешто немам прочитано, абе секоја екипа би го посакала во своите редови, еден од најдобрите играчи во средниот ред во цел свет, овој преценет вика.![]()
Килиан Хазард (брат на Еден) во Челзи
Па што викаш дека му е брат на еден а не на четворица? ехеххехееххехехеехехеЧетворица се. Еден, Торган, Килиан и Етан
Па што викаш дека му е брат на еден а не на четворица? ехеххехееххехехеехехе
Јакоб-Бери-Криховијак.WBA pustile ponuda za Krihovjak, potipicen Pjulis igrac zdravje haahahaha
Озбилен си? Повели изгледај некоја утакмица на ПСЖ и самиот ќе се увериш. Цела средина ја држи Вератот, огин од играч.Ако можиш да ми наброиш 5 играчки квалитети на Верати.
На whoscored друго кажуваат.Озбилен си? Повели изгледај некоја утакмица на ПСЖ и самиот ќе се увериш. Цела средина ја држи Вератот, огин од играч.
Неџо, душа на цефче ке ти испијат, ако се деси транферов.
A sto ima vrska toa so Jarmolenko?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Зошто мислиш дека Кутињо ќе оди следната сезона во Барселона, зарем и тогаш на 26 години ќе платат 100+ милиони за него или ќе му биди потребен како сега? Од каде знаеш дека нема да се сменат приоритетите дотогаш? Нема логика оваа ситуација да ја споредваш со Роналдо и Јунајтед бидејќи е разлилна во годините и околностите.Нема веќе враќање назад![]()