Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.857
- Поени од реакции
- 23.304
И Баерн и Јувентус се приклучуваат на Анти-ПСЖ пактот, инициран од Барселона. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека продолжи вака уште малку , ќе стане јасно зошто има ваква реакција од Барса и некои други . Ништо веќе не е далеку од политика , сега Барса ќе кука дека душманот Катар им ја руши екипатаКлубовиве како децана![]()
Ни ја не би го нервирала овој Келаифи, да не рипне горивово 100 литар...ЈувентусЌе дое шеикот и ќе го купи Ањели со све жутите зуби, споената веѓа и ќоравиот му трансфер маг.
![]()
Сеа Стек ќе рече дека мене би ме болело кур ако горивото рипне 100 денари пошто возам коњска кола.Ни ја не би го нервирала овој Келаифи, да не рипне горивово 100 литар...
Баш како во градинка да се. А не клубови водени од озбилни луѓе во зрели години. Ќе им го накршат на псж ако ги изолираат. Па ќе им ги зема најјаките играчи без проблем со огромни финансиски понуди.Клубовиве како децана![]()
Голема конкуренција во средниот ред, а и не се покажа како играч за во прв тим. Поразите на ПСЖ пред нова година и неговите слаби игри го однесоа да игра за резервите.Луѓе, што бидна со Криховјак во ПСЖ? На европското изгледаше како класа играч, беше можеби најдобар во Полска за потоа да потоне во ПСЖ. Го гледал некој, му даваа шанса таму, се зборува за негов трансфер некаде? Не можам да верувам дека испадна толкав флоп.
Или ќе ти рече да те ебе црнец со ебола.Сеа Стек ќе рече дека мене би ме болело кур ако горивото рипне 100 денари пошто возам коњска кола.![]()
Или ќе ти рече да те ебе црнец со ебола.
Ко ќе ги земе сега на шамари УЕФА ќе видат и изолација и фластер и удвојувањеКлубовиве како децана![]()
Луѓе, што бидна со Криховјак во ПСЖ? На европското изгледаше како класа играч, беше можеби најдобар во Полска за потоа да потоне во ПСЖ. Го гледал некој, му даваа шанса таму, се зборува за негов трансфер некаде? Не можам да верувам дека испадна толкав флоп.
И Баерн и Јувентус се приклучуваат на Анти-ПСЖ пактот, инициран од Барселона.