Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И Баерн и Јувентус се приклучуваат на Анти-ПСЖ пактот, инициран од Барселона. :D

И шо мислат да направат, како ќе го изолираат ПСЖ?
Ќе направат паралелно натпреварување, потпуно исто како ЛШ, само шо на ПСЖ ќе им биде забрането да учествуваат ?! :icon_lol:

Клубовиве како децана :pos:
Нека продолжи вака уште малку , ќе стане јасно зошто има ваква реакција од Барса и некои други . Ништо веќе не е далеку од политика , сега Барса ќе кука дека душманот Катар им ја руши екипата :D .

Јувентус :pos: Ќе дое шеикот и ќе го купи Ањели со све жутите зуби, споената веѓа и ќоравиот му трансфер маг. :D
Ни ја не би го нервирала овој Келаифи, да не рипне горивово 100 литар...

Клубовиве како децана :pos:
Баш како во градинка да се. А не клубови водени од озбилни луѓе во зрели години. Ќе им го накршат на псж ако ги изолираат. Па ќе им ги зема најјаките играчи без проблем со огромни финансиски понуди.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Луѓе, што бидна со Криховјак во ПСЖ? На европското изгледаше како класа играч, беше можеби најдобар во Полска за потоа да потоне во ПСЖ. Го гледал некој, му даваа шанса таму, се зборува за негов трансфер некаде? Не можам да верувам дека испадна толкав флоп.
Голема конкуренција во средниот ред, а и не се покажа како играч за во прв тим. Поразите на ПСЖ пред нова година и неговите слаби игри го однесоа да игра за резервите.
Има повеќе клубови кои се заинтересирани од кои Валенсија, Фиорентина, Челзи Милан, Јувентус, Атлетико Мадрид,...

Луѓе, што бидна со Криховјак во ПСЖ? На европското изгледаше како класа играч, беше можеби најдобар во Полска за потоа да потоне во ПСЖ. Го гледал некој, му даваа шанса таму, се зборува за негов трансфер некаде? Не можам да верувам дека испадна толкав флоп.

И мене ме зачуди тоа, во Севиља растураше, не сум го гледал често во ПСЖ ама очигледно му се десило Морган Шнајдерлин сценарио.

И Баерн и Јувентус се приклучуваат на Анти-ПСЖ пактот, инициран од Барселона. :D

Лол, Баерн се вклучува во пакт против „присилно“ купување играчи, лол, лол...

Готово пишале лекип и мора да е ова 100% точно :) па одма јаки коментари од кајгана експертите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom