Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Вие стварно не знаете да читате, или па само делот кој ви одговара го читате и застанувате.
Исто е ко ти што си пишал у првиот пост, наменет за Ули Хенес од пред неколку денови. Со таа разлика што кај него е во еден пост а кај тебе цела страна небитни трансфери, листајќи Миазга, Чалобах, Мекензи и остала багра непостоечки играчи ќе се откажеш и ќе пропуштиш некој добар трансфер. :kuracc:

пс. далеку од тоа дека на Ули се небитни.

А еден не ги знае бројките. Многу јасно, кога за него 1+1=10.... :rolleyes: :rolleyes:

Ај сеа да видиме колку не знаат иронија и сакразам...

Значи кој менталитет го имаат бразилциве, пу да им ебиш сортата... Незнам зошто ги споредувате со ромиве, па тие се господа од Бакингемската палата за нив.
Земал татко му го договорил трансферот во ПСЖ, овој не сакал да иде, сеа се тепа на тренинзи. Каишот само за овие, и мавање додека не се отпара од неговото тело. Све тоа зинале за пари, али остајте го Нејмар, тоа татко му испадна поголемо дете од син му.

За нив само мотиката и на нива да копаат на 45 степени, племе им ебам никакво... пола играчи отидоа во Русија и Кина да играат на ниви само за пари.

Galatasaray have closed deals for Fernando (€5.25m) and Sofiane Feghouli (€4.5m). Announcements are expected early next week.

Rummenigge: "There are at least 10 teams that would take Renato Sanches on loan"

"After the Chelsea match, Conte asked us for information about Renato. He knows that he can make a difference in the middle of the park

Rummenigge: "We’ll make our evaluations later, but if he does leave then he almost certainly will on loan. We’re still counting on him"

PSG are hopeful of concluding a deal for Neymar with Barcelona by Monday or Tuesday, according to sources contacted by RMC.

Исто е ко ти што си пишал у првиот пост, наменет за Ули Хенес од пред неколку денови. Со таа разлика што кај него е во еден пост а кај тебе цела страна небитни трансфери, листајќи Миазга, Чалобах, Мекензи и остала багра непостоечки играчи ќе се откажеш и ќе пропуштиш некој добар трансфер. :kuracc:

пс. далеку од тоа дека на Ули се небитни.
Нигде не пишав дека стварно се небитни и дека не треба да се постираат :toe:
Само предложив тие што би биле од интерес за повеќе луѓе да се повпечатливи :D

Али интересно испадна уствари, видовме дека уште може да се вадат лајкови без да е погодена поентата. Го правев ова со @dragonsky пред две години :icon_mrgr:

Иначе јас би сакал да се воведе една реформа за темата официјални трансфери: од денеска да почнат да се објавуваат само комплетираните транфери. :) Бидејќи веќе имавме 2-3 случаи кога пропаѓаа трансферите, како мојот со Амави од Вила во Севиља мислам, како и Патрик Шик во Јувентус и разбирам дека сите сакаме лајкови (хехе) ама стварно ептен безвеза ми се објавите "тој и тој во Милан" со слика дека стигнал на аеродромот или "тој и тој во Фенербахче" откако му ставиле шал фановите додека овој оди кон стадионот на медицински прегледи. Ако е веќе официјална темата, да виде официјална до крај. :P Нормлано дури и "United agree Lukaku fee" веста нема да влезе во темата, додека трансферот не е туто комплето.

@Peja989 @Ilumious @Клипче

Иначе јас би сакал да се воведе една реформа за темата официјални трансфери: од денеска да почнат да се објавуваат само комплетираните транфери. :) Бидејќи веќе имавме 2-3 случаи кога пропаѓаа трансферите, како мојот со Амави од Вила во Севиља мислам, како и Патрик Шик во Јувентус и разбирам дека сите сакаме лајкови (хехе) ама стварно ептен безвеза ми се објавите "тој и тој во Милан" со слика дека стигнал на аеродромот или "тој и тој во Фенербахче" откако му ставиле шал фановите додека овој оди кон стадионот на медицински прегледи. Ако е веќе официјална темата, да виде официјална до крај. :P Нормлано дури и "United agree Lukaku fee" веста нема да влезе во темата, додека трансферот не е туто комплето.

@Peja989 @Ilumious @Клипче

До вчера "официјален" извор ти беше Еуроспорт, денес реформи ќе воведуваш :facepalm:

+1

Сакаш и со тебе кладба, дека ако не отиде Кутињо да ти реплицирам на секоја твоја глупост со „прекини, немаш врска“ до крај на сезона а ти само лајкови да ми ставаш? :)

и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
каде бе со муабетиве озбилно?
сугурен сум дека ако нејмар си замине ке навалат јако барса за кутињо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom