Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
That bad.. ? :D

Ај барем продуктивно го искористи џокерот синоќа. Од сега да знаеш дека треба да ме слушаш. :D

Како и во најголем дел од случаите, само ти знаеш што си сакал да кажеш со постов... :icon_lol:

Абе и Вардар има најдобар играч од лани па ај ако не да им даде Јунајтед 25м плус Марсијал зошто изиграл само шест натпревари.
Озбилно, логикава ти вришти.

Pa podobra mi e od tvojov muabet
Posle spredbava ne ni vredi da go produzimo muabetov

Apa i vie so go napraevte Martial edno igraciste u picku mater.
Pa za smeska so smeska se vrakjalo muabeti.
Inter ponudata e porealni od ova smeskava od junajted.

Perisic e najdobriot igrac na Inter lani, a Martijal neznam dal izigra 6 utakmice lani u mancester.
Pace merchant so bi rekle na twiter
Од мене лани немаше поголем критикувач на Марсијал ама што го направи ти, Јаник Боласи, speed merchant бил. Имаше лани кризен период во животот, во лоша форма беше ама затоа претходната сезона ни беше најдобар играч. Сепак уште е млад, 21 година има, може само да се развива. Не се будали Интер што го бараат, а се кладам дека Мурињо да зуцне дека сака да го продаде пола Европа ќе се наврти околу него. Има страшен дриблинг и одлична завршница, брзината му е само бонус.

Vie mancesterovcite (kako i cela anglija) ste ko Dzoni, ja ae cudim on kako ne navija za Arsenal.

Zatoa i u Anglija gi prodavaat igracite duplo poskupo odkolku u druga liga. Isti svakjanja izglea imaat i menadzerite tamo

Pola evropa kje go barala Martial ako pod cela evropa gi racunas Everton, WestHam i Stoke

Martial strasna zavrsnica, Frose da ne ti go haknal nekoj profilot

Vie mancesterovcite (kako i cela anglija) ste ko Dzoni, ja ae cudim on kako ne navija za Arsenal.

Zatoa i u Anglija gi prodavaat igracite duplo poskupo odkolku u druga liga. Isti svakjanja izglea imaat i menadzerite tamo

Pola evropa kje go barala Martial ako pod cela evropa gi racunas Everton, WestHam i Stoke

Така де, ние исто така викаме дека Дармиан е новиот Кафу, а Фелаини е Есиен, ама со афро. Исто така викаме дека Смолинг е новиот Неста, а Џоунс е новиот Рио Фердинанд.

Како и во најголем дел од случаите, само ти знаеш што си сакал да кажеш со постов... :icon_lol:
Гледам досадно и во Грција ти е...
Можеше да ме прашаш и таму какво е времето, ќе ти помогнев, жал ме фаќа вака неупатени кога форсирате некои работи.

Гледам досадно и во Грција ти е...
Можеше да ме прашаш и таму какво е времето, ќе ти помогнев, жал ме фаќа вака неупатени кога форсирате некои работи.

Извини, Иван Исцелител.

Мартиал требаше да биде Мбапе, ама бидна Тио Волкот.
И ние уште го чекаме еве во 29 влезе

Марли, пак ќе ти кажам, прашај кого сакаш од фан клуб, Марсијал од мене лани ги истрпе најголемите критики. Ама тоа е зошто добро знам што може да направи кога е во форма, бидејќи гледав што играч беше првата година кога дојде. Да се работеше за Џонс, Смолинг, ојле, дојле немаше ни да се замарам зошто знам колку им е плафонот. Не заебавај ајде, еве памти ми го постов, ќе правиме муабет крај од сезона :)

Тоа што знаат да преценуваат играчи фановите на ПЛ тимови знаат, но Марсијал дека има потенцијал да биде еден од најдобрите офанзивци во иднина тоа има. И тоа е во право Фросина дека многу тимови би тргнале по него доколку Мурињо сака/се одлучи да го продаде и покрај слабата сезона што ја имаше минатата сезона.

Проштено ти е чедо мое...

Е така. Ке пишеш сега нешто во врска со фудбал, на пример, какви бројки очекуваш од Перишиќ доколку потпише, коњот што нема да излезе од својата половина...

Спремен сум да се кладам со тебе дека ке промашиш... и тоа, во форумската кладба. Перманентен бан на оној што ке ја изгуби кладбата.

Тоа што знаат да преценуваат играчи фановите на ПЛ тимови знаат, но Марсијал дека има потенцијал да биде еден од најдобрите офанзивци во иднина тоа има. И тоа е во право Фросина дека многу тимови би тргнале по него доколку Мурињо сака да го продаде и покрај слабата сезона што ја имаше минатата сезона.
Тоа зборам, дете е уште во умот, нормално е да му осцилира играта на 21 година. Еве и што напишав сабајлево во врска со пријателската што се одигра:
Еј се ок ама ќути за Марсијал хаха, живот покажа, сконцентриран беше и не му бегаше топката од нозе како лани цела сезона. Мене баш ме израдува утакмицава, настрана головите, небитно е тоа на пријателска поготово прва :D

И сето тоа баш зошто гледав првата сезона што може да направи со топката. Ланската сезона го критикував дури и кога имаше начини да се оправда, Дармијан не му помагал во напад, Блинд не се отворал, Руни го немало да му помогне итн. Првата сезона не му требаше никого да му се отвори, сам проаѓаше низ тројца.

Па прва сезона Марсиал е новиот крал на олд трафорд, се оди преку него, главен играч напред, еден куп утакмици реши..

Иди Мурињо пацерот со неговиот Ибра, му земат бројчето на Марсиал без да го прашат, го става Мурињо лево крило само што лево крило кај Мурињо е лев бек.. Еден лош перформанс на Марсиал=замрзнат од составот за наредни 5 утакмици.. Еден лош перформанс на Рашфорд или Лингард=награден со 5 стартови по ред..

И после се прашвате зошто Јунајтед 6ти завршиа.. Па со ваков пацер на клупа и то многу е..

Сане со својата неконстантност на почеток да играше за Јунајтед досега во Фрајбург на позајмица ќе беше пуштен

Е така. Ке пишеш сега нешто во врска со фудбал, на пример, какви бројки очекуваш од Перишиќ доколку потпише, коњот што нема да излезе од својата половина...

Спремен сум да се кладам со тебе дека ке промашиш... и тоа, во форумската кладба. Перманентен бан на оној што ке ја изгуби кладбата.
:pos:
Што има везе какви бројки очекувам? Ќе смени тоа нешто за мислењето што го имам за него?
Дури еве, не е проблем и да дадам прогноза. Ти си спремен исто така да прогонозираш? Што ако двајцата промашиме, спремен си на перма бан и ти? Кои детски муабети. Сончај се таму и уживај...
Ќе прајме муабет, јас секогаш сум отворен за дискусија, само што кога ќе дојде време пак ќе те снемува и ќе користиш пасив-агресив стил кога ќе те прашам за некоја ваква полемика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom