Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дармијан и поготово Смолинг најдобри играчи не би биле ни во Генчебирлиги.
Епа на смешка се враќа со смешка :icon_lol:

Ај Смолинг знам дека е безмозочно копито ама Дармијан може да си ја врати формата од Торино, ништо чудо. Финтата е што Мурињо нејќе да го даде него, се наоѓа за бекап зошто игра по двете страни ама иде СП а веројатно Дармијан сака да игра првотимски фудбал за да фати место за составот во Русија.

Епа на смешка се враќа со смешка :icon_lol:

Ај Смолинг знам дека е безмозочно копито ама Дармијан може да си ја врати формата од Торино, ништо чудо. Финтата е што Мурињо нејќе да го даде него, се наоѓа за бекап зошто игра по двете страни ама иде СП а веројатно Дармијан сака да игра првотимски фудбал за да фати место за составот во Русија.
Дармијан во Италија ќе си игра супер, квалитетен играч е, неам проблем да биде вметнат во зделката, 35+Дармијан би било таман. :D

Дармијан во Италија ќе си игра супер, квалитетен играч е, неам проблем да биде вметнат во зделката, 35+Дармијан би било таман. :D

Без лутење, колку и да е квалитетен Перишиќ, на 28 години (во тек на сезона ќе полни 29) и не толку константни сезони досега зад себе, доколку се прашувам јас, максимумот е сумата што ја спомна без Дармиан. Толку го зедовме на пример Мики со титула најдобар асистент во Бундес и прогласен за најдобар играч во таа сезона. Но со оглед на тоа што си набивме таков имиџ на трансфер пазарот, плус и останатите суми кои што се актуелни на истиот, сега сте во позиција да не дерите за факинг Перишиќ. Да не сум погрешно разбран, не ги оспорувам квалитетите на Перишиќ, но кога ќе се додаде возраста, колку константни сезони имал зад себе и ред други фактори далеку е од сумата што ја барате, ама чим е запнат Мурињо само кон него ќе ни лапните 50ка.

Без лутење, колку и да е квалитетен Перишиќ, на 28 години (во тек на сезона ќе полни 29) и не толку константни сезони досега зад себе, доколку се прашувам јас, максимумот е сумата што ја спомна без Дармиан. Толку го зедовме на пример Мики со титула најдобар асистент во Бундес и прогласен за најдобар играч во таа сезона. Но со оглед на тоа што си набивме таков имиџ на трансфер пазарот, плус и останатите суми кои што се актуелни на истиот, сега сте во позиција да не дерите за факинг Перишиќ. Да не сум погрешно разбран, не ги оспорувам квалитетите на Перишиќ, но кога ќе се додаде возраста, колку константни сезони имал зад себе и ред други фактори далеку е од сумата што ја барате, ама чим е запнат Мурињо само кон него ќе ни лапните 50ка.
Никој не вика дека 50 милиони е ок цена за Перишиќ, меѓутоа голем дел до вашиот фан клуб се понаша како за тие пари да го купувате Арон Ленон.

Никој не вика дека 50 милиони е ок цена за Перишиќ, меѓутоа голем дел до вашиот фан клуб се понаша како за тие пари да го купувате Арон Ленон.
Фала курцу, ме разбра, баш ради сумата испаѓа како да купуваме Арон Ленон играч, а не играч вреден 50м. :D

Па нормално тимот ќе бара повеќе од реалната цена на играчот кога некој бара да им го купи.
Ако не ви чини барајте си друг.

Можат и 100 милиони да побараат, никој не треба да им замери. Индиректно "Перишиќ не е на продажба", но од друга страна "Се е на продажба" ако дадете добра понуда.

Не ти е во ред споредбава со Мики. Мики имаше 1 година до крајот на договорот, во Јануари ке можеше да потпише без пари кај нас, само плата. Дортмунд за да инкасира нешто, се одлучи да го продаде.

Интер не мора да продава, а Перишиќ има уште 3 години од договорот, што им дава на Интер да си бараат колку што мислат дека вреди Перишиќ. Да дојде кај нас, сигурен сум дека ке има подобар учинок од Мата и Лингард на крило.

Apa i vie so go napraevte Martial edno igraciste u picku mater.
Pa za smeska so smeska se vrakjalo muabeti.
Inter ponudata e porealni od ova smeskava od junajted.

Perisic e najdobriot igrac na Inter lani, a Martijal neznam dal izigra 6 utakmice lani u mancester.
Pace merchant so bi rekle na twiter

BREAKING NEWS: Joe Hart is set for a medical on Monday ahead of his planned move to West Ham, according to Sky sources[DOUBLEPOST=1500220345][/DOUBLEPOST]BREAKING: #westham to make a third bid for #StokeCity winger Marko Arnautovic after having £15m and £20m bids rejected, Sky sources

Perisic e najdobriot igrac na Inter lani, a Martijal neznam dal izigra 6 utakmice lani u mancester.
Абе и Вардар има најдобар играч од лани па ај ако не да им даде Јунајтед 25м плус Марсијал зошто изиграл само шест натпревари.
Озбилно, логикава ти вришти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom