Џ
Џонтра Волта
Гостин
Дармијан и поготово Смолинг најдобри играчи не би биле ни во Генчебирлиги.Па најдобри играчи во тим би ви биле...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дармијан и поготово Смолинг најдобри играчи не би биле ни во Генчебирлиги.Па најдобри играчи во тим би ви биле...
Може последни се во град, ама први ќе бидат во селоДармијан и поготово Смолинг најдобри играчи не би биле ни во Генчебирлиги.
Епа на смешка се враќа со смешкаДармијан и поготово Смолинг најдобри играчи не би биле ни во Генчебирлиги.
Дармијан во Италија ќе си игра супер, квалитетен играч е, неам проблем да биде вметнат во зделката, 35+Дармијан би било таман.Епа на смешка се враќа со смешка
Ај Смолинг знам дека е безмозочно копито ама Дармијан може да си ја врати формата од Торино, ништо чудо. Финтата е што Мурињо нејќе да го даде него, се наоѓа за бекап зошто игра по двете страни ама иде СП а веројатно Дармијан сака да игра првотимски фудбал за да фати место за составот во Русија.
Дармијан во Италија ќе си игра супер, квалитетен играч е, неам проблем да биде вметнат во зделката, 35+Дармијан би било таман.![]()
Никој не вика дека 50 милиони е ок цена за Перишиќ, меѓутоа голем дел до вашиот фан клуб се понаша како за тие пари да го купувате Арон Ленон.Без лутење, колку и да е квалитетен Перишиќ, на 28 години (во тек на сезона ќе полни 29) и не толку константни сезони досега зад себе, доколку се прашувам јас, максимумот е сумата што ја спомна без Дармиан. Толку го зедовме на пример Мики со титула најдобар асистент во Бундес и прогласен за најдобар играч во таа сезона. Но со оглед на тоа што си набивме таков имиџ на трансфер пазарот, плус и останатите суми кои што се актуелни на истиот, сега сте во позиција да не дерите за факинг Перишиќ. Да не сум погрешно разбран, не ги оспорувам квалитетите на Перишиќ, но кога ќе се додаде возраста, колку константни сезони имал зад себе и ред други фактори далеку е од сумата што ја барате, ама чим е запнат Мурињо само кон него ќе ни лапните 50ка.
Фала курцу, ме разбра, баш ради сумата испаѓа како да купуваме Арон Ленон играч, а не играч вреден 50м.Никој не вика дека 50 милиони е ок цена за Перишиќ, меѓутоа голем дел до вашиот фан клуб се понаша како за тие пари да го купувате Арон Ленон.
Без лутење, колку и да е квалитетен Перишиќ, на 28 години (во тек на сезона ќе полни 29) и не толку константни сезони досега зад себе, доколку се прашувам јас, максимумот е сумата што ја спомна без Дармиан. Толку го зедовме на пример Мики со титула најдобар асистент во Бундес и прогласен за најдобар играч во таа сезона. Но со оглед на тоа што си набивме таков имиџ на трансфер пазарот, плус и останатите суми кои што се актуелни на истиот, сега сте во позиција да не дерите за факинг Перишиќ. Да не сум погрешно разбран, не ги оспорувам квалитетите на Перишиќ, но кога ќе се додаде возраста, колку константни сезони имал зад себе и ред други фактори далеку е од сумата што ја барате, ама чим е запнат Мурињо само кон него ќе ни лапните 50ка.
That bad.. ?Од Грција ти пишувам, замисли.![]()
Абе и Вардар има најдобар играч од лани па ај ако не да им даде Јунајтед 25м плус Марсијал зошто изиграл само шест натпревари.Perisic e najdobriot igrac na Inter lani, a Martijal neznam dal izigra 6 utakmice lani u mancester.