Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.822
- Поени од реакции
- 60.269
Класен од Ајакс во Евертон
Ллллајк.
Нека го купуваат нека не се мислат многу, добар играч. Башка поефтино ќе поминат (20 милиони фунти се споменува како цифра)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Класен од Ајакс во Евертон
Нели требаше овој да дојде во Баерн уште откако го напушти Арсенал или грешка сум?
Ова со Гнабри не смее во никој случај да зависи од исходот со Санчез. Баерн можеби ја пополнува позицијата, но пак останува потребата од играч од класата на Алексис.Па да де, но му се даде шанса во Вердер сигурно да видат како ќе се покаже. Се зборуваше минатото лето дека Баерн си има вметнато во договорот клаузула за откуп доколку ќе сакаат да го откупат. Иако од Вердер цело време демантираа дека има нешто со Баерн. Еве за 8 мил.евра клаузула го потпишаа. Тригодишен договор потпишаа што е чудно за Баерн кои секогаш минимум 4-годишен договор потпишуваат.
Тоа значи дека ништо со Алексис Санчез и дека ќе остане во Арсенал или ќе потпише за Сити. Ништо чудно Алексис веќе да се одлучил за Сити па затоа го потпишаа Гнабри.
Ова со Гнабри не смее во никој случај да зависи од исходот со Санчез. Баерн можеби ја пополнува позицијата, но пак останува потребата од играч од класата на Алексис.![]()
Муабетот ми е дека тоа што Баерн го зема Гнабри според мене не значи ништо за тоа каде ќе оди Санчез.Освен Алексис кој друг е достапен од таа класа на играчи офанзивни?
Сигурно подобро Гнабри (8 мил.евра клаузула) да го земеме отколку Кеита Балде (пример) за над 30 мил.евра и слични играчи.
Муабетот ми е дека тоа што Баерн го зема Гнабри според мене не значи ништо за тоа каде ќе оди Санчез.![]()
Каде ќе оди Коста?Се надевам не е така, но кон тоа оди. Коста ќе биде продаден за 40 мил.евра. Наредно лето и Јулиан Бранд ќе го земат и еве ги замените за Рибери и Робен. Тука е и Коман и тоа е. Ќе се земе Толисо со парите од Коста, уште еден млад играч. Со парите од Бенатиа се зеде Суле, Руди како слободен играч потпиша и тоа е тоа.
Каде ќе оди Коста?![]()
Bundesliga side Hoffenheim have reached a €5m agreement with PSV to sign French central defender Nicolas Isimat-Mirin, according to L’Équipe.
The Valenciennes youth academy product is set to sign a 4-year deal with the German outfit.
PSG have well and truly pulled out of their pursuit of Alexis Sanchez, according to L’Équipe.
the French newspaper claims that Sanchez’s two preferences are as follows: a move to Bayern Munich or staying with Arsenal.
Се надевам на обратното од тебеСе надевам не е готово со Алексис Санчез, иако сум песимист веќе.
Се шушка нешто дека Баерн лани им дал пари на Вердер за да го купи Гнабри, да им го разигра и сезонава да им го `шитне`Па да де, но му се даде шанса во Вердер сигурно да видат како ќе се покаже. Се зборуваше минатото лето дека Баерн си има вметнато во договорот клаузула за откуп доколку ќе сакаат да го откупат. Иако од Вердер цело време демантираа дека има нешто со Баерн. Еве за 8 мил.евра клаузула го потпишаа. Тригодишен договор потпишаа што е чудно за Баерн кои секогаш минимум 4-годишен договор потпишуваат.
Тоа значи дека ништо со Алексис Санчез и дека ќе остане во Арсенал или ќе потпише за Сити. Ништо чудно Алексис веќе да се одлучил за Сити па затоа го потпишаа Гнабри.
Се шушка нешто дека Баерн лани им дал пари на Вердер за да го купи Гнабри, да им го разигра и сезонава да им го `шитне`Можно е и во Хофенхајм да отиде на позајмица.
Иначе во право е Манчестер, и да остане Гнабри сепак на Баерн му е потребно едно светска класа крило.