Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.744
- Поени од реакции
- 22.927
Жереми Матје во Фенербахче.
15 секунди пред постов твој бев на странта на Јунајтед ништо немаше хахахах, мислев дека е некоја заебанција со тоа rnanutd.com
Човеков сам себе јадови си ствара, не е нормален.[DOUBLEPOST=1497126401][/DOUBLEPOST]Венгер, немој да си таква пичка, ко што си. Пак ли ќе го продаваш најдобриот играч на конкурент? Една сезона не игра во ЛЕ, распад систем ли ќе правиш?
Шо мислиш па ти на Баерн, нивниот ЛШ криптонит да го даде понеболна опција ќе му биде?Венгер, немој да си таква пичка, ко што си. Пак ли ќе го продаваш најдобриот играч на конкурент? Една сезона не игра во ЛЕ, распад систем ли ќе правиш?
Го раскинаа договорот со Клајверт, сега нов спортски директор имаат кој го нема во план Обамејанг. Клајверт сакал Обамејанг да го донесе во ПСЖ шо значи од заинтересираните тимови за Оба остана само Милан за кои е прескап така да не гледам каде би отишол.Marco Verratti has told PSG Sporting Director Antero Henrique that he wants to leave the club, according to tomorrow's L'Équipe.
PSG have officially contacted Kylian Mbappé's representatives & have made him their #1 transfer priority, according to tomorrow's L'Équipe.
Liverpool boss Jürgen Klopp contacted Kylian Mbappé's entourage last month & has put the Reds in the race, according to tomorrow's L'Équipe.
Arsenal manager Arsène Wenger is privately pessimistic about Arsenal's chances for Kylian Mbappé, according to tomorrow's L'Équipe.
ВВД, кој беше овој не ми текнува?Класен од Ајакс во Евертон, Сити се откажале од ВВД, прескапа им била цитираната цена.
Вирџил ван ДајкВВД, кој беше овој не ми текнува?
Барса ќе го добие, тоа е јасно.Која аукција ќе ја има само ако е вистина ова со Верати. Сите клубови освен Реал имаат проблеми баш на таа позиција која он ја игра.
Со Модрич на 32 и тоа како се заинтересирани Реал. На страна што на Барселона им е топ мета, па да им ги расипеш плановите се исплати у секој случај.Која аукција ќе ја има само ако е вистина ова со Верати. Сите клубови освен Реал имаат проблеми баш на таа позиција која он ја игра.
Arsenal manager Arsène Wenger is privately pessimistic about Arsenal's chances for Kylian Mbappé, according to tomorrow's L'Équipe.
Нели требаше овој да дојде во Баерн уште откако го напушти Арсенал или грешка сум?