Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па Жале е 30+ ако не се лажам а Рафаел не зема голема плата, скромен играч со ЛШ искуство за кое Жале може да сања, е сеа Рафа само што е склон на повреди, затоа не изгради кариера во МЈ :) иначе квалитет и те како има.

Стар е да но не е толку лош Жале, али ако го земале овој за 2м тогаш им е доста добар трнасфер.

шо би правело братчево у таа лига со таа слобода што би ја имај ... топ би му било таму да отиде :)

најверојатно прифатил да премине кај нив,се било договорено

Освалдо на медицински прегледи во Порто.

Ovaj pa Osvaldo nigde ne go sobra, kako nekoe ku....e seta od klub vo klub :)
Кај ојде со тренерите се искара! :( А, не е некој лош играч, напаѓач![DOUBLEPOST=1438719181][/DOUBLEPOST]Агентот на Рахман Баба, го потврди трансферот во Челси ! :)

Бакари Сако од Вулверхемптон во Кристал Палас
CLpP6W3UwAAb_Kb.jpg

Добар играч
Втор трансфер денеска пред рака што ми го ставате. :D

Баш ме интересира како ќе се покаже овој во ПЛ, на фифа 14 растурав со него, ептен брзо човече. :D

Втор трансфер денеска пред рака што ми го ставате. :D

Баш ме интересира како ќе се покаже овој во ПЛ, на фифа 14 растурав со него, ептен брзо човече. :D

Мојот извор е побрз од Скај :D
Го знам јас од Фантази, ми носеше поени :D Прв стрелец во Вулвс, а крило игра.

Вака така Кристал Палас склопи добро тимче за средина на табела,интересно делуваат,а и на пријателските се покажаа одлично за нивни услови.

На домашен терен ќе бидат тврд орев за секоја екипа и ниту една екипа нема лесно д зема поени кај нив.

Вака така Кристал Палас склопи добро тимче за средина на табела,интересно делуваат,а и на пријателските се покажаа одлично за нивни услови.

На домашен терен ќе бидат тврд орев за секоја екипа и ниту една екипа нема лесно д зема поени кај нив.
Амбициозен газда имаат. Целосна спротивност на Мајк Ешли, на Њукасл газдата кој врие пари и само „перење “го интересира, никаков успех.

Амбициозен газда имаат. Целосна спротивност на Мајк Ешли, на Њукасл газдата кој врие пари и само „перење “го интересира, никаков успех.

да да,ми се допаѓа мене како работат како клуб во целина веќе години назад,уште кога играа во втора лига и здраво гризаа за премиер лига.
Лани беа дома ептен добри и ниту една екипа не се наигра против нив,годинава екипата ја надоградија со добри играчи и можеби ќе ви звучи чудно,но би сакал да се борат за излез во Европа.

А и Алан Пардју одувек сум го сметал за ок менаџер,само во Њукасл како што викаш ти газдата го има главниот збор и нема бегање од тоа.Еве во Палас покажа дека го бива за работата,одлично играа минатата сезона/

Leroy Fer has failed a medical at Sunderland. (Source: Sunderland Echo)

Зајков на проба во шкотски Хамилтон.

@Џонтра Волта брат 256 години гледаш калчо и не се научи италијански... Frosinone се чита Фрозиноне па мислам дајте малку стварно нема смисла :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom