Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
68593.jpg

Лаказет го продолжи договорот со Лион до 2019. Претходно ги продолжија договорите и Умтити, Фекир, Фери и Толисо.

4.2 милиони причини за да го продолжи договорот :)
ама на сметка на овие Лион нема да му ја зголеми платата на Килнтон Н'Жие кој веројатно ќе иде во Тотнем за 15М, исто така прочитав дека Валбуена и Мбива им се следните засилувања на Лион

^ Ќе биде многу добар играч. Можеби еден од најдобрите. Новиот Деко :D

Инаку чудно Зенит го продале за исто толку пари колку и што го купиле, а не е да речеш дека не го бивало. Постигнал 28 гола во 57 одиграни натпревари. Не дека вреди 40 мил. евра, да не ме разберете погрешно, но некако чудно ми е Зенит за толку да го дадат. А и 25 год. е, не е 30.

Ова можеби значи дека Берахињо ќе оди во Тотенхем.

„Мораше“ да го продаде Зенит него или некој друг странец, затоа што имаат превише во тим. Така да Витсел останува сигурно сега.

Гледам Боскиља потпишал за Монако.Не го имам гледано,но според некои сајтови се работи за јак потенцијал во иднина.

И да,на менаџер газеше крв му ебам,ненормални оценки постигнуваше :D

+Афелaј

Бoјaн, Диуф, Арнaутoвиќ, Крaуч, Хoселу, Вaлтерс, Oдемвинги и сегa Афелaј.

Ај и +Шаќири :D

Па и Кристал Палас не се ништо подобри
Мареј, Гејл, Бемфорд, Кемпбел, Шамак, Викем, Заха, Сако, Боласи, Панчон

Може да им позајмат нешто на Јунајтед.
Гледам ЛВГ само целтрални играчи брка. Биља им е на мета сега.
Педро и Гаитан ќе успее да ги доведе ? И каде само со Руни ? Чичарито има добри шанси да замине

Ај и +Шаќири :D

Па и Кристал Палас не се ништо подобри
Мареј, Гејл, Бемфорд, Кемпбел, Шамак, Викем, Заха, Сако, Боласи, Панчон

Може да им позајмат нешто на Јунајтед.
Гледам ЛВГ само целтрални играчи брка. Биља им е на мета сега.
Педро и Гаитан ќе успее да ги доведе ? И каде само со Руни ? Чичарито има добри шанси да замине

Нема интерес кон Биља. Преговара за нов договор и агентот прави филм сега...Гаитан исто нема теорија да доаѓа само шпекулации се, додека поголеми шанси има за Педро,но сеуште ништо не се знае. Доколку не се доведе некој друг во напад, Чичарито останува како резерва.

Кога ќе го официјализирате новиот напаѓач? Тој што го држите во тајна, што им праќаше пораки на твоите колеги од фан клубот :D
Не е тоа договорен трансфер за официјализирање летово, туку е посакувана цел која и може да се оствари и летово и зимоска и следно лето а може и не :) си знаат они кој е, нема што повеќе да се дискутира :)

2,w=658,c=0.bild.jpg

Internasional je već imao dogovor sa Lesterom. Ali Čarls Aranguiz je sada u najboljim igračkim godinama. Vrsni čileanski vezista izabrao je Bajer, a iz Leverkuzena konačno stiže potvrda da je maltene sve utanačeno.
"Dogovorili smo se. Aranguiz će potpisati ugovor do 2020. godine", rekao je izvršni direktor Mihael Šade.

Dnevnik Bild prenosi da će Bajer na ime obeštećenja morati da plati oko 12.000.000 evra – skoro 3.000.000 manje no što je navodno nudio Lester. Ali u Internasionalu su se potrudili da se prijateljski rastanku sa Aranguizom.
"Predsednik mi je rekao za ponudu Lestera. I rekao mi je da je dobra i za klub i za mene. Ali Bajer je važan klub. Ovde ne govorim o novcu. Između Leverkuzena i Lestera biram Leverkuzen. Bajer je veći klub i samo tamo želim. Imam 26 godina i u fazi života sam u kojoj sam željan iskušenja. Želim da napravim korak napred", pojašnjava Aranguiz, koga su navodno skenirali i Čelsi, Mančester Siti i Olimpik Marselj.

Пред две недели пишав
Арангуиз сака во Леверкузен Но, проблемот е сумата 15 мил. евра која тешко ќе можат Леверкузен да платат освен ако не се договорат со 12 + бонуси. Штета ќе биде доколку други лица одлучуваат за неговата иднина и да заврши во Лестер.

Утре официјално.

Пропаднала позајмицата на Ален Халиловиќ во Хамбург. Барса барале од Хамбург да му гарантираат најмалку 20 настапи, па Хамбург одбиле.

Сикера во Јуве, кој ќе си иде Азамоа или Евра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom