Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Банот ти е отстранет а си бил баниран поради несоодветно однесување, барем така стои во објаснувањето. Нема врска, било-поминало :)
Те сакам :* <3

ми текна на една фора кај татко ми на работа.Имав нешто работа кај што е тој,во таа област и сега седам пијам кафе со неговите колеги,а тој решава крстозбор и му се избацува на слика Малуда и ко демек не знае кој е тој,ги замара колегите да му кажат.
И доаѓа еден од браќата со кафе во рака и татко ми му вика абе ти пратиш фудбал,дај кажи кој е овој да го решам,уште тој ми е.
И братот како од пушка “абе није па да није могуче да овој не го знаш,абе за Љион пред некоја година го играше,много јак играч...Фљорент Малуда мисим да се викаше“
И татко ми ни една ни две,епа на овој Флорент Малуда да му каснеш муда и патос сите колеги на работа :D

Chancel Mbemba од Андерлехт во Њукасл.
0,,10278~13875717,00.jpg
И за овој пишав пред 5-6 дена, чекаа само работна дозвола. :D

отиде фудбалот у пичку матер,што е цениве бе.После една добра сезона за 20 годишен копиљ акни ги скоро 30 милиони евра.Пу да ти ебам.

Овие 25 милиони евра се 17.6 милиони фунти. А 17 милиони не се ништо посебно на денешниов пазар.

А лани Матич го земавме исто за 25 милиони евра, само што тогаш беа 21 милион фунти :D

17 милиони фунти се даваат за рандом талент во Англија, не е голема сумата, и да не бидне нешто пак ќе може да го препродадат во Волфсбург, Леверкузен, кој и германски клуб да го побара за слична сума.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom