Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Џибрил Сисе во Сент Пијеро од островот Реунион кој му пропаѓа на Франција а се наоѓа до Мадагаскар.
11537878_605967582840312_2775934590817038523_n.png

А У :eek:
Пoстoи лoгичнo oбјaснувaње зa трaнсферoв ?

Дарко Велковски од Работнички во Вардар.

12485-velkovski.jpg

Да го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа :D ). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка :ROFLMAO: И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.

И еве не по 10 години, он на сликава а ја со нозете на биро кренати пишувам на форум :D

Да го искористам моментов да споделам една интересна ситуација од минатото. Со дечково од исто маало бевме, и негде околу 4то одделение трениравме кошарка у Карпош Соколи (да, ја едно време бев мултиталент, пошто ств бев добар се мислеа да ме пребацат у групата кај што беа постарите, евентуално и стварно се деси тоа :D ). Он беше добар, еден од првите од нас копиљана што успеваше да добаци до кошот од тројка :ROFLMAO: И по некое време типов престана доаѓа на тренинзи. Тренеров прашува, кај е оној Даре бе, зашто не доаѓа више? И едно дете вика „отиде да тренира фудбал“. И ние сите се газиме од смеење „ахахахаха фудбал отишол да тренира бе, каков бот“.

И еве не по 10 години, он на сликава У ДРЕС НА ВАРДАР, ПРИТОА НАЈСКАП ТРАНСФЕР У МАКЕДОНИЈА И ЌЕ ЛАПА 3-4 ИЛЈАДИ ЕВРА МЕСЕЧНО а ја со нозете на биро кренати пишувам на форум :D
edit

Дефинитивно најглуп трансфер у историјата на спортов!:facepalm:

Па нели у Динамо Москва ќе иде?

3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.

:facepalm:

И Пaјет гo прoдaле. Oстaнaa без двaјцaтa нaјдoбри пoединци. Убедливo нaјдoбри.
Кaкви им се плaнoвите нa Мaрсеј ?[DOUBLEPOST=1434652812][/DOUBLEPOST]Аaaa зaбoрaвив. И Андре Ају :D

Kaква црна кариера дечково Жињак е тешко дрво му се погоди лани инаку Марсеј на распродажба све живо им замина лошо е шо за безпари мислам дека сите им беа договорите истечени ина овој и на Паје и на Ају

А од каде е превземена сликата за Паје ? Зашто ништо не можам да најдам официјално за него ?

Гледајте друг пат пуштете линк до официјален извор. Линк > слика.
Иако со слики повеќе лајкови се собираат :icon_mrgr:

3.5м плата не му е лошо иако незнам што ќе му биде со кариерава сега..го сакаа не само Динамо Москва и доста од Премиер лига го бараа но ете он во Мексико. Овие го земаа и Уче од Виљареал.
Ај ќе разберев да беше од тие простори таму па да го влече накај дома.
3-4 милиони плата ќе зимаше и во Русија ако отидеше па и у Премиер лига или у Монако. Солиден шпиц е, што се вика можеше да бира кај да иде да поигра уште 3-4 години па после нека печали пари по Азија и Јужна Америка он на 29 години у ебан Мексико отиде. :tapp:
:facepalm:

И Пaјет гo прoдaле. Oстaнaa без двaјцaтa нaјдoбри пoединци. Убедливo нaјдoбри.
Кaкви им се плaнoвите нa Мaрсеј ?[DOUBLEPOST=1434652812][/DOUBLEPOST]Аaaa зaбoрaвив. И Андре Ају :D
И Имбула :D

Ама нема уште официјално за него така ? Или имаш некоја информација од прва рака ? :D
Знам го поврзуваа со вас и со Тотехнем.

Да, на Ају му истече договорот. За другиве не знам, не се наши.

Паметно би им било Окампос да го откупат од Монако, доколку можат. До сега играше како позајмен. Не е лош играчот.

Инаку Малага се ослободи од тројца напаѓачи. Баш ме интересира со што ќе се подноват.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom