Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па да го немавме Гари Медел тогаш да, вака не гледам причина безпотребно да се трупаат задњи везни играчи у екипа кога на други места сме тенке. (y)

Ме интересира зошто Хорхе од Бенфика замина во Спортинг, причини? :S

И кој ќе биде сега тренер на Бенфика?

Ме интересира зошто Хорхе од Бенфика замина во Спортинг, причини? :S

И кој ќе биде сега тренер на Бенфика?

еве ти ги причините:

CGw19BMVIAA9-zT.png

CG5OHasWgAAzLqZ.png

додека Руи Виториа (од Гимараиш) потпиша 3 годишен договор со Бенфика.

Вака се лапа лајкови на веќе објавен трансфер. :D

Кога објавувате пред време :D
Да сум Донев на клоци ќе ве кренам сите со дејли фејл линкови.

Добро, за овој знам дека уште пред месец дена имаше потврда дека е постигнат договор на вашиот сајт не ми пуштај цитати :D

Еиииии абе јас сабајле го купив на Фантази. Овој отишол да се слика во Манчестер, место да игра вечер :notworthy:

Кога објавувате пред време :D
Да сум Донев на клоци ќе ве кренам сите со дејли фејл линкови.

Добро, за овој знам дека уште пред месец дена имаше потврда дека е постигнат договор на вашиот сајт не ми пуштај цитати :D

Еиииии абе јас сабајле го купив на Фантази. Овој отишол да се слика во Манчестер, место да игра вечер :notworthy:
Од прес месец дена се сликиве, кога беше на медицински прегледи :)

Од прес месец дена се сликиве, кога беше на медицински прегледи :)

Толку пратам. Гледам денес масовно почнавте да објавувате слики/интервјуа од играчов...
Значи во Летонија е малиот :jeeee:

Толку пратам. Гледам денес масовно почнавте да објавувате слики/интервјуа од играчов...
Значи во Летонија е малиот :jeeee:
Денес ги објавија од сајтот , и ние прв пат ги гледаме :D

Браќа Бабунски понудени на Партизан, изгледа толку од одисејата наречена Ел Класико, идемо што јужније то тужније.

Шала на страна Партизан е топ екипа за да го докажат квалитетот (ако го имаат) и да играат на сениорско ниво стандардно.
Башка Партизан е поврзан со големи екипи како Бенфика, Челзи, Манчестер, ЦСКА Москва, ПАОК, па ако се покажат како убер талентирани како што ги праат новинарите наши тогаш лесно може да си напраат трансфер на поголемо ниво од Партизан пошто за Барса и Реал никад нема да играат, дај боже да грешам ама така е.

Интересна шпекулација излезе за Роналдо у ПСЖ али прво ќе требало од Ибра да се откачат ради ФФП.

Можно ли е Реал да го даат па да атакуваат на Хазард рецимо?

Браќа Бабунски понудени на Партизан, изгледа толку од одисејата наречена Ел Класико, идемо што јужније то тужније.

Шала на страна Партизан е топ екипа за да го докажат квалитетот (ако го имаат) и да играат на сениорско ниво стандардно.
Башка Партизан е поврзан со големи екипи како Бенфика, Челзи, Манчестер, ЦСКА Москва, ПАОК, па ако се покажат како убер талентирани како што ги праат новинарите наши тогаш лесно може да си напраат трансфер на поголемо ниво од Партизан пошто за Барса и Реал никад нема да играат, дај боже да грешам ама така е.

во Партизан имаш како нив таленти со лопата да ги ринеш..секоја година вадат доста таленти и имаат екстра школа и не верувам во оваа шпекулација чиста е за мене.

во Партизан имаш како нив таленти со лопата да ги ринеш..секоја година вадат доста таленти и имаат екстра школа и не верувам во оваа шпекулација чиста е за мене.
Па добро ова може и како маркетинг трик да им испадне, сфаќаш, донасаш двајца браќа од Реал и Барса, малце хајп ау, ќе ги пратат скаути пичке материне.

Интересна шпекулација излезе за Роналдо у ПСЖ али прво ќе требало од Ибра да се откачат ради ФФП.

Можно ли е Реал да го даат па да атакуваат на Хазард рецимо?
чул те господ, дај нека го соберат Јунајтед Ибра и сите среќни (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom