Толстој
екс Бомбастичен
За колку пари е дојден Суарез ?
81 милки веројатно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
81 милки веројатно.
Дап, после пишување на прашањето и јас го видов ова.75милиони фунти... демек.
Сеа да направиме анкета кој ќе биде следниот фудбалер од Премиер Лигата кој ќе биде купен за скоро 100 милиони од Реал или Барселона? Вие што мислите? Диего Коста?![]()
Сеа да направиме анкета кој ќе биде следниот фудбалер од Премиер Лигата кој ќе биде купен за скоро 100 милиони од Реал или Барселона? Вие што мислите? Диего Коста?![]()
Клаузулата толкава му била, и да сакале да измолзат не можеле.Дап, после пишување на прашањето и јас го видов ова.
Ок цена до негде.
Ливерпулци можат да жалат што не измолзеле и уште малце поише ама после скандалите на Суарез толку е.
Купен е за цена помала од неговата клаузула.Клаузулата толкава му била, и да сакале да измолзат не можеле.
Ко Нејмар нели.. што има везе некој милион минус нема да направи дека е ефтинКупен е за цена помала од неговата клаузула.
Не ги давам јас парите од џебот, верувам ни ти.Ко Нејмар нели.. што има везе некој милион минус нема да направи дека е ефтин![]()
Па тоа нормално но гледам повеќе ваши фанови рипаат да ја бранат цената демек за 81м па 76 до 65 се движат сумиНе ги давам јас парите од џебот, верувам ни ти.
Тоа мене најмалку ме интересира, колку е платен.