Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
75милиони фунти... демек.
Дап, после пишување на прашањето и јас го видов ова.

Ок цена до негде.
Ливерпулци можат да жалат што не измолзеле и уште малце поише ама после скандалите на Суарез толку е.

Сеа да направиме анкета кој ќе биде следниот фудбалер од Премиер Лигата кој ќе биде купен за скоро 100 милиони од Реал или Барселона? Вие што мислите? Диего Коста? :icon_mrgr:

Сеа да направиме анкета кој ќе биде следниот фудбалер од Премиер Лигата кој ќе биде купен за скоро 100 милиони од Реал или Барселона? Вие што мислите? Диего Коста? :icon_mrgr:

стерлинг

вејн руни :icon_lol:

Кагава

Дап, после пишување на прашањето и јас го видов ова.

Ок цена до негде.
Ливерпулци можат да жалат што не измолзеле и уште малце поише ама после скандалите на Суарез толку е.
Клаузулата толкава му била, и да сакале да измолзат не можеле.

Ко Нејмар нели.. што има везе некој милион минус нема да направи дека е ефтин :D
Не ги давам јас парите од џебот, верувам ни ти.
Тоа мене најмалку ме интересира, колку е платен.

Не ги давам јас парите од џебот, верувам ни ти.
Тоа мене најмалку ме интересира, колку е платен.
Па тоа нормално но гледам повеќе ваши фанови рипаат да ја бранат цената демек за 81м па 76 до 65 се движат суми :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom