Позајмен ли беше?Лук Де Јонг е под договор со Менхенгладбах, но најверојатно ќе ја продолжи кариерата во Холандија.
Мислев дека целосно го купиja во Јануар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Позајмен ли беше?Лук Де Јонг е под договор со Менхенгладбах, но најверојатно ќе ја продолжи кариерата во Холандија.
Позајмен ли беше?
Мислев дека целосно го купиja во Јануар.
Каде направи трансфер овој, да го частам тој што го купи, само да не е овде повеќе?
во јапонија ако не се лажам само не сум сигурен дали гамба осака или за јокохама потпишаКаде направи трансфер овој, да го частам тој што го купи, само да не е овде повеќе?
Каде направи трансфер овој, да го частам тој што го купи, само да не е овде повеќе?
Дури сега вечно ќе останат 9та лига(може и да спаднат некој ранг подолу), ама играчите и навивачите ќе мислат дека се најдобро рангиран клуб во регионот и пошироко.Во Бамбер Бриџ!
Се чекаат навивачите на Јунајтед.
Јас па помислив дека овој се оженил, ми се виде ко невеста во невестински фустан ова до него..
Глеав на ТВ ама на mute беше, со еден Јапонец си разменија дресови и нашиов му даде македонски дрес. Али дресов, принтот на името и бројката беаКаде направи трансфер овој, да го частам тој што го купи, само да не е овде повеќе?
Македонски дрес со име? Picture or didn't happendГлеав на ТВ ама на mute беше, со еден Јапонец си разменија дресови и нашиов му даде македонски дрес. Али дресов, принтот на името и бројката беана згужван дрес принтале и планини по материјалот, како во газ да го носеле до Токио. Срамотилаци.