Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па демек Гремио има многу пари ... мене ми изглеа за завршување на кариера дома ...Жулио Цезар најверојатно во Гремио. Можеше многу подобар клуп да си избере, ама изгледа и сега парите решавале.
Се стегаат за ФФП , од кога дојде Абрамович во минус се, преклани само мислам беа во плус кога освоија ЛШ.Мислев Де Бруин на позајмица е даден на Волсфсбург, а тој продаден да бил...
Убава цена извадиле и за него, половина од онаа на Мата.
Ретко вака кај Челзи, приходите да се поголеми од трошоците![]()
Митороглу ако отиде у Фулам е дебил! незнам и тие од Дортмунд што чекаат идаелен напаѓач за нив.
![]()
Искрено не знам зошто Клоп не го собере Доумбија од ЦСКА,мислам дека 25-26 години има и одлично би се вклопил во нивната формација,а и нема да кошта којзнае колку,максимум би коштал до 16 милиони.добива работник на теренот.помага и во одбрана,многу трча опасен дриблер и финишер,а и многу е брз.мислам дека е тата мата за во неговата формација.е сега колку е во форма тоа е друго прашање,ама боље тој него овој од Херта што напунил 30 години.Пелегрини сака да има широк тим на располагање, сумњам дека туку така ќе им го дадат Џеко т.е. можно е да си остане во Сити.
Нема многу напаѓачи денес т.е. сите се со напумпани цени, на крај ќе го земат оној Рамос од Херта кој следната сезона ќе има 29 години и има изиграно само една добра сезона (полусезона за сега).