Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Која е таа сума што јунајтед треба да му ја плати многу ме интересира и зашто.

Не ми се допаѓа да работам за вас, сакам да сменам работа, другава фирма ми дава помала плата вие ќе мора да ме компензирате за загубата
Ма немој да ме јебеш бре
Околу 6 мил у ЕВРА.

Околу 6 мил у ЕВРА.
Не се разбравме друже, не е бројката битна дали се 5€ или 6 милиони или 600милиони е небитно
Нема на која основа бе друже
Сакаш да смениш околина и они ти нудат помала плата твое си е дали ќе прифатиш ама ако прифатиш помала плата нема што да бараш оштетување од претходната фирма

Тоа го зборам, многу глупи договори им се даваат и премногу прави на спортскиве примадони

Не се разбравме друже, не е бројката битна дали се 5€ или 6 милиони или 600милиони е небитно
Нема на која основа бе друже
Сакаш да смениш околина и они ти нудат помала плата твое си е дали ќе прифатиш ама ако прифатиш помала плата нема што да бараш оштетување од претходната фирма

Тоа го зборам, многу глупи договори им се даваат и премногу прави на спортскиве примадони
Знам зато и коментирав погоре дека ќе игра за резервите.

Која е таа сума што јунајтед треба да му ја плати многу ме интересира и зашто.

Не ми се допаѓа да работам за вас, сакам да сменам работа, другава фирма ми дава помала плата вие ќе мора да ме компензирате за загубата
Ма немој да ме јебеш бре

Ja би се сложил да му дадат нешто пари, АМА, ликот само еден клуб бркаше цело лето, и сега не сакаат да платат добар износ за трансфер, откако го ставија на билборди, маркетиншки материјал, социјални медиуми, буквално секаде.

Со самото тоа што сакаше само во Бетис, и одби трансфери во други клубови, го стави клубот во подредена позиција. На сето тоа, бара и оштета да си иде, а сака да игра, за да се врати во репрезентација. Ем волкот сит, ем овците на број.

Требаше да дојдеме до ден ипол пред завршетокот на трансфер рокот за да им текне на Баерн за тој многу добар играч според мене.

Ќе бидам многу среќен доколку успеат да го договорат.

Требаше да дојдеме до ден ипол пред завршетокот на трансфер рокот за да им текне на Баерн за тој многу добар играч според мене.

Ќе бидам многу среќен доколку успеат да го договорат.
Која сума?

Не пишува нигде.
Но, сепак не сакале Аталанта опција за откуп туку перманентно или позајмица со облигативна опција.

И Тотенхем и Галатасарај го сакаат.

Луде године иди ми дојди ми. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom