Ska Maniac
Бараба
Тоа со секоја спонзоруша е така. Онаа на Меси да не мислиш заради висината го фатила .Mu nudi neso so nikad nemase da go fati so taa faca, ako gi nemase parite![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа со секоја спонзоруша е така. Онаа на Меси да не мислиш заради висината го фатила .Mu nudi neso so nikad nemase da go fati so taa faca, ako gi nemase parite![]()
Меси со таа е од дете ако не се лажамТоа со секоја спонзоруша е така. Онаа на Меси да не мислиш заради висината го фатила .
Потврдувам. Од бебиња се сакаат. сееерамМеси со таа е од дете ако не се лажам![]()
Меси со таа е од дете ако не се лажам![]()
Браво и секоја чест таа што го заљубила уште кога бил сиротиња и изгледал како гремлин.Потврдувам. Од бебиња се сакаат. сееерам
Да, тинејџерска љубов си се. Срциња.
Браво и секоја чест таа што го заљубила уште кога бил сиротиња и изгледал како гремлин.
Па уште на 13 години е земен во Барселона. Паметно инвестирала уште од тогашМеси со таа е од дете ако не се лажам![]()
Сеа не е више сиротиња![]()
Ваљда од мала знаела дека секирата и е падната у мед. Е сега бил чопав, искривен и низок што има везе. Битно ја прошета до Барселона, Париз и Мајами.Па уште на 13 години е земен во Барселона. Паметно инвестирала уште од тогаш![]()
Ја имаат учено и нејзините.Ваљда од мала знаела дека секирата и е падната у мед. Е сега бил чопав, искривен и низок што има везе. Битно ја прошета до Барселона, Париз и Мајами.