Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Нагоре ќе зависи дали ќе им го мазнеме шпицот и голманот на Вила.
Идеме и јако од почеток на хеви метал... :D
Ni edniot ni drugiot bi im go zemal, pre bi po nekoj mlad nadezen golman a za spic pa i ne e deka do tolku e dojdeno, bar sega koga ima koj da napagja od site strani. Se nadevam nema pak da kruzime kako Kisa oko kragujevca

Овој Малик Фофана се поврзуваше со трансфер во Ливерпул, а наводно и Баерн го имале како бекап опција.
Сега во Евертон.....

Арно му рекол агентот дека ќе оди во Ливерпул, ама не му кажал во кој клуб од тој град :pos:
Шу ќе праи кај вас скаусерите, ќе се пробие у прв тим?
Автоматски споено мислење:

Ni edniot ni drugiot bi im go zemal, pre bi po nekoj mlad nadezen golman a za spic pa i ne e deka do tolku e dojdeno, bar sega koga ima koj da napagja od site strani. Se nadevam nema pak da kruzime kako Kisa oko kragujevca
Ју џоке врати се назад 3 месеца и види ги натпреварите што ги изиграа Хојланд и Онана. Буквално не уназадија и двајцата.

Ју џоке врати се назад 3 месеца и види ги натпреварите што ги изиграа Хојланд и Онана. Буквално не уназадија и двајцата.
Пошто метиве се прајм роналдо/меси сам ќе помине 12 играчи ќе претрча до друг стадион и таму гол ќе даде
И голманиште што нема гол у кариера примено едноставно е несовладлив.

Незнам како да ти доловам дека јунајтед преку ноќ тим нема да стане, а со фрлање пари на овие 30+ годишњаци иднина нема.
Али небитно тревата е стално позелена кај комшијата

Пошто метиве се прајм роналдо/меси сам ќе помине 12 играчи ќе претрча до друг стадион и таму гол ќе даде
И голманиште што нема гол у кариера примено едноставно е несовладлив.

Незнам како да ти доловам дека јунајтед преку ноќ тим нема да стане, а со фрлање пари на овие 30+ годишњаци иднина нема.
Али небитно тревата е стално позелена кај комшијата
Осмо место не е некој успех царе. :)

Па турчето не ви е млад и надежен голман или сега е само млад ?

Па турчето не ви е млад и надежен голман или сега е само млад ?
Буквално еден добар натпревар има од како е дојден, знае да прави големи грешки.

Буквално еден добар натпревар има од како е дојден, знае да прави големи грешки.
Значи надежта последна умира чим има еден добар натрпевар.

А да ги погледнеш едновремено и Угарте, Касемиро, Гарначо, Маину, Далот, Шо, де Лихт.....?
Човече сем Мазрауи, Бруно и Диало, се друго на ниво на трета лига одигра лани! Очекуваш шпицот и голманот да те спасат?

Види ги ти Евертон, Тиерно Бери од Виљареал, млад напаѓач, сега овој млад офанзивец од Лион кој го поврзуваа и со поголеми клубови.
Еве и Адам Азну кој според мене има голем потенцијал. Штета што Баерн не му даваат минутажа.
Не ми личи на клубот, бидејќи секогаш скоро купуваа од ПЛ проверени играчи и постари, поискусни.
Ретко купуваа надвор од ПЛ или така ми се чини :cautious:

Газдите што се на Рома, групацијата Фридкин, што се главен застапник за Тојота во Америка го купија Евертон. Ги подмирија сите долгови на клубот, од оваа година ќе играт и на нов сопствен стадион и ништо нема да ме чуди ова лето да потрошат над 200мил за трансфери, поготово што не играат европа и не се под лупа на ФФП

Ме чуди како никој од големите екипи во Англија кај што свртеа милијарди и стотици играчи, никој од нив немал понуда за Бовен.
Домашен играч, може да покрие повеќе позиции, константен...
На Тотнем мислам добро би му легнал сеа откако им пропадна трансферот на Гибс...

Еве како им прават услуга на Челзи за да можат и Симонс и Хато да ги земат, а демек да немаат проблеми со ФФП.
Услуга, не услуга, ама договор под маса помеѓу Челзи и Ал Наср. Гнасни работи зад сцената се вршат.

Вака кога гледам, си мислам како не го купија Јунајтед арапите :cautious:
Сега ќе им најдеа муштерии за Санчо, Маласија, Антони и сите ќе беа по 70-80 милиони:D

Еве како им прават услуга на Челзи за да можат и Симонс и Хато да ги земат, а демек да немаат проблеми со ФФП.
Услуга, не услуга, ама договор под маса помеѓу Челзи и Ал Наср. Гнасни работи зад сцената се вршат.
Обоја па у секој трансфер период го има. Ебате талентот испадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom