Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Може, за квалификациите не пријавуваш никаде официјално тим па нема проблеми. За групите пријавуваш, ако настапи, наздравје.

Kako be 35 mil za Ox??
Pogolema prevara od igrac e samo onoj Danilo u City sto otide od real

Kaj otide svetov, ovoj e poster boy za pace merchant, niso nema u toa glata drugo, samo trcaj majka!
Ја исполнува homegrown квотата а Челзи е мањак и со такви играчи. И тоа што е средина август а очајно им фалат појачувања само крева цена, исто како за Стоунс кога им побара Евертон 70 милиони.

Може, за квалификациите не пријавуваш никаде официјално тим па нема проблеми. За групите пријавуваш, ако настапи, наздравје.
Групите почнуваат онаму кај 15 септември негде па не се ни битни:D

Ја исполнува homegrown квотата а Челзи е мањак и со такви играчи. И тоа што е средина август а очајно им фалат појачувања само крева цена, исто како за Стоунс кога им побара Евертон 70 милиони.

Pak be, ni ova ne opravduva 35m funte za faking Ox

20861924_1779524922076718_1147214087909002731_o.jpg

fotosop

Не е смешно за плакање е работата играчи со две леви нозе по 100 мил ќе вредат догодина, него не знам шо им е филмот на нивната управа кога во тим имаат неколку млади играчи кои се поарни од Паулињо :confused:

За Лукаку ми беше поентата, два месеца се труби како Манчестер имаат спор трактор во напад :icon_lol:[DOUBLEPOST=1502738661][/DOUBLEPOST]И мене ми е смешно ова со Паулињо ама кокошките беа тогаш со АВБ и со Шервуд, освен Љорис, Вертонген и Ериксен стандард со сите тренери што биле врв, другото беше банда без команда. Може нема да испадне лош циганот ама не е па нешто подобар од другите играчи кои веќе ги имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom