Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.854
- Поени од реакции
- 52.919
Секако. Толку му е клаузулата. Ако ја платат, Барса воопшто не се прашува.222 милиони + Верати , јас би го дал без проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако. Толку му е клаузулата. Ако ја платат, Барса воопшто не се прашува.222 милиони + Верати , јас би го дал без проблем.
Секако. Толку му е клаузулата. Ако ја платат, Барса воопшто не се прашува.
Па Роналдо си е проценет на милијарда, значи Реал си знае колку му вреди поседот. Не може и Бускетс 200 и Нејмар 200..Колку требаше жити се? Пола билион?
У курац е веќе све ојдено
Откако пред една недела потпиша со Верона.
Значи стекот кога ќе пише официјална вест луѓето се премислуваат, а сака да направи пари од кладилница.![]()
Да, ама знаеме дека доколку ме му ги исполнеа барањата, немаше шанси да потпише и без проблем ќе си отидеше. Ова би требало да значи дека клубот му ги исполнува желбите за трансфери (Рудигер и Бакајоко), и работи на останатите негови желби. А тоа не се случило никогаш@Донев не разбирам што е хајпот околу новиот договор на Конте? Нити му истекуваше наредна сезона, нити потпиша екстензија на истиот.![]()