Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Секако. Толку му е клаузулата. Ако ја платат, Барса воопшто не се прашува.

Тоа да , во случај ако испадне Нејмар гомно ништо неможе да прави Барса.

Нејмар ќе си одел :pos: Па нормално, сигурно е лут шо сеуште не ги донесовме Паулињо и тој ебачот на сестра му.

Колку требаше жити се? Пола билион? :icon_lol:

У курац е веќе све ојдено
Па Роналдо си е проценет на милијарда, значи Реал си знае колку му вреди поседот. Не може и Бускетс 200 и Нејмар 200.. :)

Последно уредено:
Значи стекот кога ќе пише официјална вест луѓето се премислуваат, а сака да направи пари од кладилница. :pos:

А ти кога ќе пишеш фаќаат кариес и паѓаат на прегледи :(

Раиола најверојатно ќе биде новиот агент на Верати, па сега нека му ја мисли управава на ПСЖ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

@Донев не разбирам што е хајпот околу новиот договор на Конте? Нити му истекуваше наредна сезона, нити потпиша екстензија на истиот. :D

Ова новиов договор на Конте е чисто онака колку да ги изнервира фановите на Интер :LOL:

@Донев не разбирам што е хајпот околу новиот договор на Конте? Нити му истекуваше наредна сезона, нити потпиша екстензија на истиот. :D
Да, ама знаеме дека доколку ме му ги исполнеа барањата, немаше шанси да потпише и без проблем ќе си отидеше. Ова би требало да значи дека клубот му ги исполнува желбите за трансфери (Рудигер и Бакајоко), и работи на останатите негови желби. А тоа не се случило никогаш :D
Сега останува двете страни да си го исполнат своето. Клубот да го поддржи него, а он да носи успеси на теренот. Ако оди како што треба, верувам дека уште наредно лето ќе добие продолжување. Мене и мило ми е што не излетаа да му го продолжат за уште две-три години. Видовме што се случи со Мурињо.

Плус со новиов договор стана најплатен менаџер во историјата на Челзи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom