Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, нее, нема шанси. Кимих ќе игра десен бек. Дефинитивно. Добро ти беше ова :D

Пишете нешто за Роналдо како сака да си оди имате гарантиран лајк на објавата од земејов..

Premier League side Liverpool have stepped up their chase for Dortmund striker Pierre-Emerick Aubameyang, according to Le Parisien.

The French newspaper reports that LFC have taken the lead ahead of PSG to land the Gabonese international. Aubameyang himself is open to a move to Anfield for multiple reasons, according to the report.

These include Champions’ League football, the possibility of playing under Jürgen Klopp next season and the desire from the owners to spend big this summer.

Liverpool have indicated that they are prepared to pay the €70m demanded by Dortmund for the former St Étienne man.

Dani Alves says yes to Pep Guardiola: City ready to sign former Barça player

SOUTHAMPTON weigh Ryan GIGGS up for boss position

Не зема Клоп напаѓач па не знам што да е

Не верувам, и ова е за подобар договор :D

BREAKING: @ManCity are preparing bid for @BVB striker @Aubameyang7 - Sky sources.

Па нели Алексис, што сега Обамејанг “царот“ :D. Или и двајцата :toe:

Колку ми се смешни овие шпекулациите за Роналдо дека ќе си оди,па и колку луѓе се насамарија:pos:..не да размислат со свој мозок дека нема шанси нешто вакво во моментов да се случи поради околностите во двата клуба тие одма Роналдо ќе си бегал:pos:..па и овие аматерските портали кај нас "Роналдо му рекол на Мендеш да го однеси во Манчестер" како да ги имаат прислушкувано..секоја година истото.

Јас разбирам дека нема трансфери во овој период и се чека да дојди Јули ама и медиумите ептен ја претеруваат со глупостите..што е следно Меси оди во ПСЖ?...наместо да шпекулираат за некои млади надежни фудбалери тие во 30+ годишните Меси и Роналдо се запнаа:pos:.

Колку ми се смешни овие шпекулациите за Роналдо дека ќе си оди,па и колку луѓе се насамарија:pos:..не да размислат со свој мозок дека нема шанси нешто вакво во моментов да се случи поради околностите во двата клуба тие одма Роналдо ќе си бегал:pos:..па и овие аматерските портали кај нас "Роналдо му рекол на Мендеш да го однеси во Манчестер" како да ги имаат прислушкувано..секоја година истото.

Јас разбирам дека нема трансфери во овој период и се чека да дојди Јули ама и медиумите ептен ја претеруваат со глупостите..што е следно Меси оди во ПСЖ?...наместо да шпекулираат за некои млади надежни фудбалери тие во 30+ годишните Меси и Роналдо се запнаа:pos:.
Прво, не може сите можни медиуми да ја пренесат веста, а уствари да нема ништо точно во тоа. Значи очигледно е дека има нешто, но нормално дека не е се така како што се пишува. Второ, не верувам многу луѓе да се насамарија, освен некои фанови на Јунајтед кои сонуваат дека ќе се врати секое лето, па одма си прават филмови. На сите им е јасно дека ова најверојатно се прави за да се извади што појак нов договор, и да се стишат муабетите за данокот.

Прво, не може сите можни медиуми да ја пренесат веста, а уствари да нема ништо точно во тоа. Значи очигледно е дека има нешто, но нормално дека не е се така како што се пишува. Второ, не верувам многу луѓе да се насамарија, освен некои фанови на Јунајтед кои сонуваат дека ќе се врати секое лето, па одма си прават филмови. На сите им е јасно дека ова најверојатно се прави за да се извади што појак нов договор, и да се стишат муабетите за данокот.

Јас убеден сум дека нема ништо точно во тоа..како прво и на Јунајтед не му одговара да плаќаат 100+ милиони за Роналдо бидејќи имаат уште 5 други дупки за крпење во тимот,како второ и на Реал Мадрид не му одговара Роналдо сега да си замини,а и на самиот Роналдо не му одговара да се спушта од коњ на магаре...од трите страни нема никаква логика да се случи трансферот и како што напиша се е за побогат договор каде реално и не го заслужува бидејќи е 32 години и наредните сезони ќе биди уште послаб и понеефективен а ќе зема поголема плата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom