Ska Maniac
Бараба
Друга им е нив бољката. Потсети се на европското 2004 што се деси и ќе сфатиш.
И Англичаниве навиваат за Барса изгледа.
П.С. Роналдо не е ни во топ3 во историјата.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друга им е нив бољката. Потсети се на европското 2004 што се деси и ќе сфатиш.
И Англичаниве навиваат за Барса изгледа.
П.С. Роналдо не е ни во топ3 во историјата.![]()
Ако така гледаш тогаш Роналдињо е маестро за МесиМеси беше уживање да го гледаш, таа магија во нозете никогаш ја немал Роналдо.
За покомплетен играч океј си стои.
Ете Ламине Јамали има талент дечкото али светлосни години е зад Меси малиот. Прво полувреме имаше две ситуации каде требаше да додава а он шутираше. Фудбалското IQ нема да му дозволи да го достигне неговто ниво.Сериозно ли во 2025 коментирате кој е најдобриот на сите времиња?
Koj e u pravo real ili barca?Реално никогаш не ни постоела дилема Меси или Кристијано.![]()
Ne e smesno, duri i na manager 2024 brcase golovi, sum go igral pred Vlaho posto i tamu bese kamen
Ako e bitno da dades gol, ondak Ronaldo e daleku pred site so 930 gola i rekorder vo repkata so 120-30..Многу е јако тоа "покомплетен".
Што треба да значи тоа?
Демек ако може да ја шутне и со лева и со десна и Роналдо ја шутне со лева и покомплетен е?
Битно е да дадеш гол, не е битно со што.. мислам дека во просек по натпревари/минути Меси има подобар скор.
Едино нешто во што е подобар Роналдо е играта со глава и тоа ради физичките предиспозиции.
Меси е доктор за асистенции, има милион пати подобар дриблинг од Роналдо, додуша овој не се ни сеќавам кога последен пат издриблал некој, а тоа да не е шутни ја у фор и трчај по неа..
Роналдо е one touch играч.
Не можеш да гледаш така. Роналдо е постар 2 години од Меси. Се гледа просекот по утакмици/минути.Ako e bitno da dades gol, ondak Ronaldo e daleku pred site so 930 gola i rekorder vo repkata so 120-30..
Златна копачка ќе земи некој ако има 40 настапи и 30 голови или некој со 5 настапи и 10 голови? Едниот има 0.75 голови по натпревар другиот 2.Не можеш да гледаш така. Роналдо е постар 2 години од Меси. Се гледа просекот по утакмици/минути.