Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каиседо не е Маргот Роби.Ова е ко ја да ја баталам Маргот Роби.
Не верувам такво нешто да напраат, наредна година е Европско, пола Франција ќе врши притисок.Јас да сум тој арапот, чесен збор ќе го заковам на клупа една година, и да тренира со резервниот тим. Секако парите не им се проблем на арапите. Нека скапи една година, да видиме после во каква форма ќе биде. Да му ебам тоа лиглето гнасно.
Не верувам такво нешто да напраат, наредна година е Европско, пола Франција ќе врши притисок.
Мбапе не е Рабио.Реков поназад, Арапите го држеа Рабио негде 7-8 месеци надвор од тимот, не ни тренираше со екипата, а и тој беше (и сеуште е) француски репрезентативец. Нема да ме чуди истово да го направат со Мбапе, па не Макрон...и Наполеон да го вратат, нема да ги убедат да го играат.
Мбапе е гомно!Мбапе не е Рабио.![]()
Можда си во право. Што не го менува фактот дека нема да дреме на клупа цела сезона.Мбапе е гомно!
Тоа ќе видиме ама нема да е стартер.Можда си во право. Што не го менува фактот дека нема да дреме на клупа цела сезона.