Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас да сум тој арапот, чесен збор ќе го заковам на клупа една година, и да тренира со резервниот тим. Секако парите не им се проблем на арапите. Нека скапи една година, да видиме после во каква форма ќе биде. Да му ебам тоа лиглето гнасно. Мислев дека ќе нема поодвратен лик во фудбалот од Нејмар, ама Мбапе и него го премина.

Генерално сите овие циркузанти од професионалниот спорт и од шоу бузнисот имаат многу сила земено.

Последно уредено:
Јас да сум тој арапот, чесен збор ќе го заковам на клупа една година, и да тренира со резервниот тим. Секако парите не им се проблем на арапите. Нека скапи една година, да видиме после во каква форма ќе биде. Да му ебам тоа лиглето гнасно.
Не верувам такво нешто да напраат, наредна година е Европско, пола Франција ќе врши притисок.

Не верувам такво нешто да напраат, наредна година е Европско, пола Франција ќе врши притисок.

Можеби, ама тие арапите се скроз луди, оти им се може. Ако му дојде така да направи, му е гајле и за Мбапе, и за Франција и за Макрон, да им ебам тоа гнасната нација.

Лани поради Светското во Катар направија што направија, сега ги боли кур, а по мене исправна одлука, само што јбг се посраа лани со оној договор.

Проблемот настана кога почнаа да им даваат астрономски плати и моќ во одлучување за прашања и работи што не се во нивна надлежност, како одлучување за која формација ќе се игра и дали и одговара таа формација на извесната примадона, па кои играчи да се купат итн итн. А и тренерите ко Ферги и тие таквите карактери изумреа, реално сега се само безгласна буква, местат тактика и чао, на многу од нив им кажуваат спортските директори кои играчи мора да играат и овие си тераат. Да го видам Мбапе дали ќе праеше вака ако Ферги му беше тренер, не само што ќе беше закован за клупа него и кариера ќе му уништеше, му ебам тоа лиглето.

Мене ми е многу чудно оти изгледа како да сака да ги оштети ПСЖ, не толку за бонусот шо го зема. Како нешто лично да имаат закачка преку која неможе да помине.

Ако му беше толку за пари ќе земеше 40м бонус на 1 август, ќе одеше СА и од таму ќе земеше 700 за 1 годишен договор, и другото лето пак ќе беше слободен агент и ќе му земаше на Реал 100 за потпис. Ќе лапаше скоро милијарда за 1 година, и ќе беше слободен да игра во топ клуб.

Имаше бинго финансиска комбинација во раце, али одлучи да си игра мајтап со ликови шо водат држава шо буквално штампа пари. И јас не верувам овие да паднат под притисок, Франција и Катар имаат договор од 16 милијарди евра за обнова на борбени авиони, секако дека Макрон ќе го стави ова пред лиглето циганско.

Реков поназад, Арапите го држеа Рабио негде 7-8 месеци надвор од тимот, не ни тренираше со екипата, а и тој беше (и сеуште е) француски репрезентативец. Нема да ме чуди истово да го направат со Мбапе, па не Макрон...и Наполеон да го вратат, нема да ги убедат да го играат.

Реков поназад, Арапите го држеа Рабио негде 7-8 месеци надвор од тимот, не ни тренираше со екипата, а и тој беше (и сеуште е) француски репрезентативец. Нема да ме чуди истово да го направат со Мбапе, па не Макрон...и Наполеон да го вратат, нема да ги убедат да го играат.
Мбапе не е Рабио. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom