Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мората го продолжил договорот.
Се шпекулираше дека ќе ја намали платата за 40% за да остани во клубот. Ако има вистина во тоа, алал вера Алваро :cuc:
Многу е брејкинг хахха

Крал на фллповите. :pos:

Пази што кажуваш. Еден дечко овде познат како лик кој има наголем осет да препознае фудбалски талент своевремено рече дека е класа над Лукаку.
Алваро Мората - Иако очекував управата да проба да го донесе Лукаку, сепак Мората уште од лани беше првиот избор на Конте и мило ми е што на крај он потпиша за Челзи. И имаше супер старт. Два гола и две асистенции во првите три натпревари за клубот. А и покрај тоа се гледа дека сеуште не е прилагоден на тактиката, ни на лигата. Со време треба се подобри партии да има.

Многу е брејкинг хахха
Па со оглед на тоа шо беше пред излезна врата и се поврзуваше со трансфер во Милан или Јуве можда и е за некои.
Оваа сезона изигра топ, 15 голови од кои 13 во Ла Лига и 3 асистенции и тоа со подредена минутажа.
Јас го имам пцуено Мората најповеќе ама оваа сезона изигра одлично и добро шо го задржаа, оти за таа сума која се споменуваше немаше да најди Атлетико подобар на трансфер пазарот. Таков профил на играч, оти не само офанзивно и во дефанзива изигра многу добро.

Оваа сезона изигра топ, 15 голови од кои 13 во Ла Лига и 3 асистенции и тоа со подредена минутажа.
Јас го имам пцуено Мората најповеќе ама оваа сезона изигра одлично и добро шо го задржаа, оти за таа сума која се споменуваше немаше да најди Атлетико подобар на трансфер пазарот. Таков профил на играч, оти не само офанзивно и во дефанзива изигра многу добро.
Само едно ме интересира колку шанси има утнати.

Само едно ме интересира колку шанси има утнати.
Како и секој напаѓач, оваа сезона поофанзивен фудбал Чоло практикуваше па имаше повеќе топки за него. Битно не се плеткаше со топката како шо си знај.

Мората го продолжил договорот.
Се шпекулираше дека ќе ја намали платата за 40% за да остани во клубот. Ако има вистина во тоа, алал вера Алваро :cuc:
Штета, сигурно жалат сега сите 0 клубови кои беа заинтересирани за Мората.

Па добро Милан технички е клуб да, али повеќе изгледаат на рекреативно друштво.
Рекреативно друштво али лани освоија титула во Серија А и оваа сезона играа полуфинале ЛШ, камо вака сите рекреативни да се :D

Милан и Јувентус не ги рачунаме за клубови ?
Дај ми ИТАЛИЈАНСКИ медиум или било кој друг релевантен новинар или медиум, не Атлетико Мадрид фан страни, каде што пишува дека Јувентус или Милан изразиле интерес за Мората.

Дај ми ИТАЛИЈАНСКИ медиум или било кој друг релевантен новинар или медиум, не Атлетико Мадрид фан страни, каде што пишува дека Јувентус или Милан изразиле интерес за Мората.
Јас на газета прочитав уште пред неколку недели, еве имаш тука фанови на двата клуба можат да ти го потврдат истото.
Ова и од неговиот агент е потврдено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom