Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
100% скаутите имаат штиклирано injury prone при барање на играчи, друго објаснување нема.

Од шпекулации за позајмица во Хамбург до факинг Ман. Сити.

Дури ни јас како фан на Пеп и Бадштубер не гледам логика. Гуд лак Бади, штета за повредите. И штета што Дајслер ја немаше таа твоја психа....

Пишете Суле од Хофенхајм во Баерн на лето, сега е 100% сигурно (не дека не беше, ама ајде)

Сеуште не е официјално, али најверојатно Евра го раскина договорот со Јуве... Нешто се шпекулира дека ќе се врати во Јунајтед да ја доигра сезоната, а потоа ќе му биде дадено некакво место таму, да глуми шеф.

gjubre propagja, toa mi se dopagja :kafence::kafence::kafence::kafence::kafence::kafence::kafence:

Стварно, во цутот на младоста го шитнавме :(

Него Банега ќе го продавате? Читам нешто и Брозгара не е недопирлив, се чека вистинската сума за да го шитнете... Ни кај вас не цветаат рози, мике мој
:kafence:

Стварно, во цутот на младоста го шитнавме :(

Него Банега ќе го продавате? Читам нешто и Брозгара не е недопирлив, се чека вистинската сума за да го шитнете... Ни кај вас не цветаат рози, мике мој
:kafence:
cvetaat bro, tek smo poceli. :cool::cool::cool:

pocelo je pocelo
grmi svuda okolo :uzi:

Пишете Суле од Хофенхајм во Баерн на лето, сега е 100% сигурно (не дека не беше, ама ајде)
Страшен играч, најзаслужен за резултатите на Хофенхајм. Изгледа он и Тах ќе бидат следното дефанзивно дуо на Баерн и Немачка.:D

Страшен играч, најзаслужен за резултатите на Хофенхајм. Изгледа он и Тах ќе бидат следното дефанзивно дуо на Баерн и Немачка.:D

Не ми се верува, Боатенг и Хумелс се првите виолини, мада првиов оваа сезона подобро рапува од Џеј-З. Некој рап филм го мава, страшно.

Фали уште да се ожени за Селена Гомез и до тука да е...

Не ми се верува, Боатенг и Хумелс се првите виолини, мада првиов оваа сезона подобро рапува од Џеј-З. Некој рап филм го мава, страшно.

Фали уште да се ожени за Селена Гомез и до тука да е...
Го пратам уште од прошлата сезона, коска е у одбрана доста сигурно делува, у дуели е непробивен ко волина е. Оваа сезона дури и има слобода, поради формацијата со 3 позади знае и напред да се уабаци и добри дугачки пасови да даде. Според мене он и Тах се најдобрите млади играчи од Швабиве, Суле ми е за нијанса подобар

Го пратам уште од прошлата сезона, коска е у одбрана доста сигурно делува, у дуели е непробивен ко волина е. Оваа сезона дури и има слобода, поради формацијата со 3 позади знае и напред да се уабаци и добри дугачки пасови да даде. Според мене он и Тах се најдобрите млади играчи од Швабиве, Суле ми е за нијанса подобар

Да да, дефинитивно се едини дефанзивци со огромен талент во Германија.

Он-топик:

Guardiola says 'no' about a potential interest in Badstuber: 'I know Holger, he's a fantastic guy, but he's a Bayern player'

Одлична замена за Дракслер. Мислам дека и подобри резултати ќе извадат во втората полусезна со него.

I za Ntep od Ren se pisuva deka e pred transfer vo Wolfsburg. Igra kako levo krilo. Parite od Draxler investirani vo trojca igrachi. Bazoer od Ajax, Ntep i Malli. Dokolku go prodadat Luiz Gustavo mozno e i Gabiadini da go angaziraat so tie pari.

I za Ntep od Ren se pisuva deka e pred transfer vo Wolfsburg. Igra kako levo krilo. Parite od Draxler investirani vo trojca igrachi. Bazoer od Ajax, Ntep i Malli. Dokolku go prodadat Luiz Gustavo mozno e i Gabiadini da go angaziraat so tie pari.

Габиадини е најисфорсираното чоече у светот на фудбалот после Симоне Заза, неможе да иде кутриот, си нема појма од живот, незнам како уште е некој спремен да издвои 20 милиони евра за него.

“златното момче“ Максимовиќ потпиша за Валенсија, 7 милиони за 5 сезони.
сеуште нема официјална потврда зошто не се знае дали доаѓа на лето како слободен играч или оваа зима за 300.000.

9014609z.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom