Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gjubre propagja, toa mi se dopagja![]()
cvetaat bro, tek smo poceli.Стварно, во цутот на младоста го шитнавме
Него Банега ќе го продавате? Читам нешто и Брозгара не е недопирлив, се чека вистинската сума за да го шитнете... Ни кај вас не цветаат рози, мике мој
![]()
Страшен играч, најзаслужен за резултатите на Хофенхајм. Изгледа он и Тах ќе бидат следното дефанзивно дуо на Баерн и Немачка.Пишете Суле од Хофенхајм во Баерн на лето, сега е 100% сигурно (не дека не беше, ама ајде)
Страшен играч, најзаслужен за резултатите на Хофенхајм. Изгледа он и Тах ќе бидат следното дефанзивно дуо на Баерн и Немачка.![]()
Го пратам уште од прошлата сезона, коска е у одбрана доста сигурно делува, у дуели е непробивен ко волина е. Оваа сезона дури и има слобода, поради формацијата со 3 позади знае и напред да се уабаци и добри дугачки пасови да даде. Според мене он и Тах се најдобрите млади играчи од Швабиве, Суле ми е за нијанса подобарНе ми се верува, Боатенг и Хумелс се првите виолини, мада првиов оваа сезона подобро рапува од Џеј-З. Некој рап филм го мава, страшно.
Фали уште да се ожени за Селена Гомез и до тука да е...
Го пратам уште од прошлата сезона, коска е у одбрана доста сигурно делува, у дуели е непробивен ко волина е. Оваа сезона дури и има слобода, поради формацијата со 3 позади знае и напред да се уабаци и добри дугачки пасови да даде. Според мене он и Тах се најдобрите млади играчи од Швабиве, Суле ми е за нијанса подобар
Одлична замена за Дракслер. Мислам дека и подобри резултати ќе извадат во втората полусезна со него.
I za Ntep od Ren se pisuva deka e pred transfer vo Wolfsburg. Igra kako levo krilo. Parite od Draxler investirani vo trojca igrachi. Bazoer od Ajax, Ntep i Malli. Dokolku go prodadat Luiz Gustavo mozno e i Gabiadini da go angaziraat so tie pari.