Фудбалски/трансфер дискусии

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
стореното на фудбалскиот терен може да каже кој кого да критикува, а да го правдаш карагер не е баш паметно
Дали тоа што направил Меси на фудбалскиот терен во изминатите 15тина години го менува фактот дека досега не покажа апсолутно ништо во ПСЖ?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.922
Поени од реакции
10.236
Дали тоа што направил Меси на фудбалскиот терен во изминатите 15тина години го менува фактот дека досега не покажа апсолутно ништо во ПСЖ?
Само фанови на Барса сФе му се прашта. :D

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.063
Поени од реакции
2.570
Што треба да покаже друже? Си го лади курот,лагано ќе ја освојат лигата и веќе бегаат 20 бодови.Во ЛШ е друга приказна таму игра како што треба и има веќе 5 голови,сите знаеме дека замина таму за да ја освои таа титула.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Што треба да покаже друже? Си го лади курот,лагано ќе ја освојат лигата и веќе бегаат 20 бодови.Во ЛШ е друга приказна таму игра како што треба и има веќе 5 голови,сите знаеме дека замина таму за да ја освои таа титула.
Одличен изговор и оправдување за однесувањето како лигуш поради тоа што доби заслужена критика.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.922
Поени од реакции
10.236
Ако го боли вистината нека се пензионира не да се понаша ко 12 годишњак кој нема да го пуштат на матура.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Ако го боли вистината нека се пензионира не да се понаша ко 12 годишњак кој нема да го пуштат на матура.
те гледам беше спремен да го замениш заев,ама се најде и некој поглуп од тебе
Автоматски споено мислење:

Дајте ќе укинеме се и форум и интеренет само не дај боже да се критикува Меси и Меси Фан бојс.
реални критики можат да паднат зошто не успеа на висок дострел со аргентина ,али за клупскиот фудбал оти не се замарал во псж во помочаната франција - си немал оџата работа

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.922
Поени од реакции
10.236

реални критики можат да паднат зошто не успеа на висок дострел со аргентина ,али за клупскиот фудбал оти не се замарал во псж во помочаната франција - си немал оџата работа
Ти ја гледам и твојата интелегенција штом немаш факти мора да се спуштиш на нивото на твоите претци од плеистоценска епоха за да браниш деген кој никад не покажал човечки осовини повеќе од алчност.

TrikkY

Shit happens. [God]
Член од
4 мај 2012
Мислења
203
Поени од реакции
243
Ти ја гледам и твојата интелегенција штом немаш факти мора да се спуштиш на нивото на твоите претци од плеистоценска епоха за да браниш деген кој никад не покажал човечки осовини повеќе од алчност.
Предна-осовина-шуплива-38X110MM.jpeg
се извињавам, морав :pos: :LOL:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.743
Поени од реакции
8.460
Беш га никад не сум го сакал миџетот, не оти сега ова со ванаби аналитичарот, па ај јас модерен да пишам против него. Шпанско многу не ме занима, ама од времето на Стоичков со задоволство сум ја гледал Барса, откако дојде кускулево, дали 4-5 целосни утакмици сум им изгледал. Само не е на место некој да се прави поголем католик од папата, па затоа и не оправдувам мрсење м*да за некого, посебно кога на тој веќе кариерата му е дебело на залез! Нека го остават на раат, он сам во главата си има доста звуци не му треба Карагер!

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628

Па чим е помочана франција без замарање треба да доминира ипак е бог. Секое дно го допре во ПСЖ

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.681
Поени од реакции
88.603
Не ги пратам многу ПСЖ, али дискусијава ме натера да видам како му оди на Меси у мртвата лига. Еден гол и пет асистенции... :oops: тажно во најмала рака, прошла сезона во Барса имал 30 гола и 9 асистенции.

Нема што да се лути и да колне, Карагер е сосема во право

Kajgana Shop

На врв Bottom