- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 1.074
- Поени од реакции
- 1.572
Само што сакав да пишам што ќе ги запре во ПСЖ сега да го купат Халанд освен самиот тој?
Секогаш ќе му остане комлекс од Меси, се е ова поради негоМене сето ова со Роналдо, ако не поинтересно од сагата со Мбапе, сигурно ми е побизарно.
Како што напиша некој вчера, симболиката со последниот натпревар, бегањето од Торино како Американците од Авганистан, желбата да биде и тој дел од некоја голема приказна, а не само Меси...
Его другарче, само его.Мене сето ова со Роналдо, ако не поинтересно од сагата со Мбапе, сигурно ми е побизарно.
Како што напиша некој вчера, симболиката со последниот натпревар, бегањето од Торино како Американците од Авганистан, желбата да биде и тој дел од некоја голема приказна, а не само Меси...
Лагано си иде у Реал наредно лето, нека фантазираат малку.Ако успеат да го земат Халанд место Мбапе очекувам да се за нијанса појаки.
Не би ги ни споредувал Халанд и Мбапе, но мислам дека Нејмар - Халанд - Меси е многу боље напад, ќе добијат одличен шпиц којшто има висина, брзина, борбеност и одлично око за гол, во комбинација со техничките способности на Меси и Нејмар мислам дека ќе блесне типот. далеку од тоа дека Мбапе ќе беше лош или пак дека Халанд е многу боље играч од Мбапе, да повторам, не ги споредувам по квалитет.
Не знам баш колку се „мирисаат“ Мбапе и Халанд.Лагано си иде у Реал наредно лето, нека фантазираат малку.