Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше еден јак коментар за оваOвој ваљда ги брои и головите од Кајгана собиранка и против внук му што се дадени. Друго објаснување нема.
Сериозно си женет?Познавајќи го Роналдо (сопругата оди на иста ноктарка со сестра му, па се знаеме) не е чудо да го сфати ова „лично“ и за три сезони да потпише во Гимараеш или Жил Висенте и да игра до 45 години таму за да ја достигне бројкава.
Меси тешко, ќе стигне до 930 гола и толку.
На Пеле ќе му остане титулата најдобар во 20тиот век.
Познавајќи го Роналдо (сопругата оди на иста ноктарка со сестра му, па се знаеме) не е чудо да го сфати ова „лично“ и за три сезони да потпише во Гимараеш или Жил Висенте и да игра до 45 години таму за да ја достигне бројкава.
Меси тешко, ќе стигне до 930 гола и толку.
На Пеле ќе му остане титулата најдобар во 20тиот век.
Да, прочитав и јас дека бил отворен да преслуша понуди од други клубови.
У бунило сум, не знам што ми се дешава, се ќе ти ебам Перез ако не му ги дадеш парите што ти ги бара!!!
@ElNinho
@Stefan-kobe Рамос у Интер потпишан.
У бунило сум, не знам што ми се дешава, се ќе ти ебам Перез ако не му ги дадеш парите што ти ги бара!!!
@ElNinho
Стандард муабети пред продолжување на договор. Бог е во Мадрид, треба да е луд да си оди за уште 2-3 сезони преку сила.Наводно не прифаќал нов договор Рамос, од Псж сакале него и Меси да ги соберат![]()