Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Oвој ваљда ги брои и головите од Кајгана собиранка и против внук му што се дадени. Друго објаснување нема.
Имаше еден јак коментар за ова
Even if someone scores 3000 goals, Pele will claim he has 100 more because he scored against his father in the backyard when he was 5 years old. It's pointless

Познавајќи го Роналдо (сопругата оди на иста ноктарка со сестра му, па се знаеме) не е чудо да го сфати ова „лично“ и за три сезони да потпише во Гимараеш или Жил Висенте и да игра до 45 години таму за да ја достигне бројкава.

Меси тешко, ќе стигне до 930 гола и толку.

На Пеле ќе му остане титулата најдобар во 20тиот век.

Познавајќи го Роналдо (сопругата оди на иста ноктарка со сестра му, па се знаеме) не е чудо да го сфати ова „лично“ и за три сезони да потпише во Гимараеш или Жил Висенте и да игра до 45 години таму за да ја достигне бројкава.

Сериозно си женет? :D

Роналдо со онај физикус и форма можи комотно до 42 години да игра во Спортинг и да дава 20+ гола во првенството...не постои попрофесионален спортист од него..а и ништо чудно да се заинаети .

У бунило сум, не знам што ми се дешава, се ќе ти ебам Перез ако не му ги дадеш парите што ти ги бара!!!

@ElNinho

Да, прочитав и јас дека бил отворен да преслуша понуди од други клубови.
Колкава плата зема Рамос моментално ?

Наводно не прифаќал нов договор Рамос, од Псж сакале него и Меси да ги соберат :toe:
Стандард муабети пред продолжување на договор. Бог е во Мадрид, треба да е луд да си оди за уште 2-3 сезони преку сила.

Ма да, француското првенство е лаганица, може ќе му понудат повеќе годишен договор, во Реал не верувам чичко Перез да му дава толку голема плата повеќе од 2 год.

П.С. Ја да сум Меси, би отишол у ПСЖ.
Ќе си се дружи со другарчето Нејмар, ќе си лупаат голови и ќе си лапа милиони...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom