Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Максималниот учинок на Лаказет е 14гола. За Франција на 16 натпревари има 3 гола.
Потфрли Лаказет, очекував повеќе, не ги оправда вложените средства во него, 50м платен/ 180к плата, перформанс и бројки на ниво како Жиру кој патем беше доведен за 15м.

Има шанси да биде сменет наредното лето.

Изгуглајте ја повредата на Ариас од вчера, ауу :eek:
Страшно, некогаш џабе се пазиш, од најобичен дуел ќе се повредиш.
А судијава па му лупна црвен на другиот играч, а реално он беше фаулираниот.

Страшно, некогаш џабе се пазиш, од најобичен дуел ќе се повредиш.
А судијава па му лупна црвен на другиот играч, а реално он беше фаулираниот.

И јас се прашав зашто црвен, ама после му го поништија со ВАР.

Абе јас само што ја пуштив на ТВ утакмицата се деси ова, дали 20 секунди поминаа. Ауу каков језив момент, само што дадоа поблизок кадар се виде скршена нога, сите за глава се фатија не знаеа што да праат. Судијата поише у паника му даде црвен на тој од Венецуела, среќа има ВАР па си ја исправи грешката. Јебига, ова е ситуација каде едноставно важи она "се дешава", зашо така се погоди моментот, му заринка ногата во трева, овој изгуби баланс и падна врз него, плус сопствената тежина на Ариас врз ногата и отиде јабана. Штета, нек се опорави што побрзо.

Бенрама е огин играч, супер што ќе го гледаме во ПЛ. Штета само што ќе е во Вест Хем, има потенцијал за во по aмбициозен клуб, некој ко Евертон, Лестер, Арсенал, Јунајтед... :D

Бенрама е огин играч, супер што ќе го гледаме во ПЛ. Штета само што ќе е во Вест Хем, има потенцијал за во по aмбициозен клуб, некој ко Евертон, Лестер, Арсенал, Јунајтед... :D

Шо виде амбициозно у Јунајтед и Арсенал?

Шо виде амбициозно у Јунајтед и Арсенал?

Доволно за играч е да не иде у екипа на која тренер и е Мојс. Ја да сум офанзивен фудбалер пре би останал у Брентфорд него ли кј Мојс да идем

Доволно за играч е да не иде у екипа на која тренер и е Мојс. Ја да сум офанзивен фудбалер пре би останал у Брентфорд него ли кј Мојс да идем
И ја го кажав истото за Мојс и Вест Хем, од тогаш Вест Хем ги тепаа Волвс и Лестер со гол разлика 7-0

И ја го кажав истото за Мојс и Вест Хем, од тогаш Вест Хем ги тепаа Волвс и Лестер со гол разлика 7-0
ај кажи дека Манчестер Јунајтед не ги бидува, можи ќе тргни работата.

Исто, за такви играчи како него, офанзивци кои бараат за почеток стабилен ПЛ клуб, Волвс и Лестер се измислени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom