Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека сепак трансферот ќе се оствари. Не знам како ама ќе се оствари. :) Јунајтед треба да се моли да се реализира трансферот, инаку ем Де Геа ќе брани без мотив, ем во јануари ќе му го продадат на Реал за кило семки (барем дупло пониска ќе е сумата од сегашнава).

Не дупат овие бе. Не им гледај фудбал пичка има матер, се полнат пари од гревчиња како нас. :tapp:

А замисли сценарио, ДДГ останува, ЛВГ му вика потпиши нов договор или нема ни на тренинг да те играм, овој потпишува и го продаваат на Реал во јануари за 30 милиони фунти. (y)

Баш сакав да прашам од Манчестерци за тоа дека и Реал им имаше направнео исто, Фросе веќе пишала. Море ко ќе размислиш за Барса и Реал само така. Дупи си ги.:cool:

А замисли сценарио, ДДГ останува, ЛВГ му вика потпиши нов договор или нема ни на тренинг да те играм, овој потпишува и го продаваат на Реал во јануари за 30 милиони фунти. (y)
Да потпиши нов договор испод педесетка нема теорија да отиде. :D

Стварно мислите тие неколку милиончиња ќе направат разлика во Јунајтед?
Гледајте само какви ненормални понуди за кепеци даваат, ќе се секирале за 20-те милиони фунти од Де Хеа.

Да потпиши нов договор испод педесетка нема теорија да отиде. :D

Стварно мислите тие неколку милиончиња ќе направат разлика во Јунајтед?
Гледајте само какви ненормални понуди за кепеци даваат, ќе се секирале за 20-те милиони фунти од Де Хеа.

Добро, можда тогаш и за 50-че ќе отиде :)

:lolzz::lolzz::lolzz:
ова не се издржви појќе дупи ги таму

http://corrupt-a-file.net/

Го најдов сајтов што го зборев во фан клуб :icon_lol:

У тесно сте со рок за семинарска? New document, difriasfafiapfa, save, upload на сајтов, download, праќаш на IT неписмената асистентка или асистент. Си завршуваш работа, ти вика не може да отвори, и ја праќаш семинарската финиширана, профит.

Баш сакав да прашам од Манчестерци за тоа дека и Реал им имаше направнео исто, Фросе веќе пишала. Море ко ќе размислиш за Барса и Реал само така. Дупи си ги.:cool:

Нема врска тоа со Коентрао.

Зашто Реал би го заебал Јуанјтед? Ривали се, ги заебале овие претходно или шо? Тоа се деси пошто се деси нешто слично на ова, Сикера не потпиша навреме, па Реал не сакаше да остане со еден бек и не го пушти Коентрао.

Ќе видиме еве утре што ќе се реши. Можда е ова и само техничка грешка (се дешавале). Ама не е чудно и да е масло на Ван Гал, ради некој инате од тоа со Рамос или од тоа што Реал на последниот ден прати понуда од 30 милиони евра (која беше прифатена, со намера?), а не 45 ко што бараа или од негов личен инате кон Де Геа.

Ама па од друга страна не верувам дека Јунајтед би му дал толку одврзани раце, да дојде до ниво да им ги сјебе односите со Реал, кои од памтивек им се одлични.

Ваљда не е и тој Вудвард толкав цреп, па да заебе и ова...

Како и што се очекуваше. Потпишан е договорот. Де Геа е нов играч на Реал Мадрид. :)

CNxcVEvXAAA7Av3.png

Мене oвa ми немa лoгикa.
Трaнсферoт уште oд сaбaјле се збoри, кoлку време им требa зa тие дoкументи дa се средaт?Зaдoцниле некoјa минутa, мa aјде...
Ми мирисa нa исценирaнa прикaзнa oд медиумите сетo oвa, нo aјде дa oстaвиме времетo дa пoкaже.

Таман и за утре да остане малце забава.

Утре ќе биде уште поголем циркус ако се премислат Стоунс и Берахино и пак поднесат transfer request -ти. :D
И Венгер сигурно ќе испадне со некоја фаца која не била поврзана со Арсенал 100 години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom