Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
LIVERPOOL SIGN AWONIYI

Liverpool have signed 18-year-old striker Taiwo Awoniyi, but have immediately sent him out on a season-long loan to Frankfurt.[DOUBLEPOST=1441039251][/DOUBLEPOST]Изгледа и Реал нејќат 30м фунти + Навас, многу пишат дека ќе падне пониско цената. Да имаше ДДГ нов договор појака позиција ќе имаа Јунајтед

Испаѓа, ни го плативте Марсиал. Ако ова е вака, Манчестер летово има потрошено нето 10 милиони евра.

Да али на крајот од денот е битно и што си купил,а не само дали си у плус или минус...

Некад и се исплати да си у дебел минус ако си купил тоа што стварно ти треба.

Вие од двава дила кои се споменати губите светска класа голман на последен ден од трансфер периодот што е тотален нон сенс кога имаш цело лето поминато и знаеш дека сака играчот да си оди,а купувате за енормна сума следечи Анри-али под знак прашалник....

Такада може да си у плус финансиски али у минус спортски.

Да али на крајот од денот е битно и што си купил,а не само дали си у плус или минус...

Некад и се исплати да си у дебел минус ако си купил тоа што стварно ти треба.

Вие од двава дила кои се споменати губите светска класа голман на последен ден од трансфер периодот што е тотален нон сенс кога имаш цело лето поминато и знаеш дека сака играчот да си оди,а купувате за енормна сума следечи Анри-али под знак прашалник....

Такада може да си у плус финансиски али у минус спортски.
Jasno, na zaebancija mi bese pisano toa :)

Раул Гарсија од Атлетико М. во Атлетик Билбао ! :)[DOUBLEPOST=1441040346][/DOUBLEPOST]Овај Мартиал најголема сага на преодниот рок стана, поголема и од ДеГеа ! :facepalm:

Jasno, na zaebancija mi bese pisano toa :)

Е ок тогаш,не сум те сфатил...

Ја само си коментирам пошо сум исфрустриран од Ван Гал како е можно да е толку заостанат и тврдоглав за некои работи.

Е ок тогаш,не сум те сфатил...

Ја само си коментирам пошо сум исфрустриран од Ван Гал како е можно да е толку заостанат и тврдоглав за некои работи.
Нас па чудно ни е ако немаме тврдоглав во управа :D

Ваљда посебни трансфери ќе се
Ќе видиме деновиве, Балаг пишал исто 40+ Навас мислам ама да спласне бурава ќе испаднат вистинските бројки, поготово на крајот од месецов кога клубовите ќе ги издадат финансиските извештаи кој што платил.

Велбек е новиот Анри, ние немаме пишувано такви споредби за Марсиал, уште не држи акалот :)

еве ги и ССН ама како што кажав, на крај од месец најдобро ќе се види.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom