Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
(y)

Па на форумов кажаа дека бил веродостоен, јас од Англичаниве знам само кој е :D

Абе не дека не е веродостоен за погодување трансфери, ама е преценет, знае да биде ala Marca честопати, и знае да биде attention whore ко оној талјанецот Танкреди Палмери. Имал неколку ексклузиви до сеа и тоа е тоа. Зборот ми е дека не е објективен кога е во прашање Реал, односно Барса, три trivia работи кои ќе ми ја доловат поентата:

1. Ги има напишано биографиите на Пеп и Месси.
2. Пола од објавите му се просерување кон Реал, ко на пример лани популистички напис дека Роналдо му рекол на Меси "puta madre", за што и беше тужен.
3. Често е во конфронтација со новинари што се „про-Реал“, иако и овој некад го викаат у емисиите на мадридските радија.

Е сеа најјаката работа, ко што имам читано нормално, е дека е близок пријател со Бенитез, па не знам како ќе се одрази тоа сезонава на неговите пишувања. Најверојатно нема да го напаѓа Рафа али прохејтерскиот став кон Реал ќе му остане. Сумирано, кога известув за Реал увек глеа да просере нешто или вака да упика поголеми бројки. :D

Не е Могден, него Марк Огден. :D

MOgden

хах, сум го прочитал споено, затоа така пишав. :D

Абе не дека не е веродостоен за погодување трансфери, ама е преценет, знае да биде ala Marca честопати, и знае да биде attention whore ко оној талјанецот Танкреди Палмери. Имал неколку ексклузиви до сеа и тоа е тоа. Зборот ми е дека не е објективен кога е во прашање Реал, односно Барса, три trivia работи кои ќе ми ја доловат поентата:

1. Ги има напишано биографиите на Пеп и Месси.
2. Пола од објавите му се просерување кон Реал, ко на пример лани популистички напис дека Роналдо му рекол на Меси "puta madre", за што и беше тужен.
3. Често е во конфронтација со новинари што се „про-Реал“, иако и овој некад го викаат у емисиите на мадридските радија.

Е сеа најјаката работа, ко што имам читано нормално, е дека е близок пријател со Бенитез, па не знам како ќе се одрази тоа сезонава на неговите пишувања. Најверојатно нема да го напаѓа Рафа али прохејтерскиот став кон Реал ќе му остане. Сумирано, кога известув за Реал увек глеа да просере нешто или вака да упика поголеми бројки. :D

хах, сум го прочитал споено, затоа така пишав. :D
Каков Танкреди Палмиери, тој освен што реплицира на женски и сака само внимание еден трансфер нема погодено на Твитер :D

Овој Огден што си го цитирал додека беа Фергусон и Мојс беше прв со информации а сега сецнати му се конекциите па често погаѓа со трансфер цели мада не е за фрлање и веродостоен е за вакви работи. Во врска со трансфери на Манчестер освен Енди Митен и Самуел Лакхрст моментално никој нема 100% точност.

Фелипе Мело од Галатасарај во Интер за околу 4 мил. евра
Алекс Телес од Галатасарај на едногодишна позајмица во Интер вредна 1.5 мил. евра, Интер ќе има опција да го откупи Телес следната сезона за 9 милиони евра.
3f7572b824f3c6c696a2615c5b311519.jpg

Некоја потврда официјална за трансферов?
И сликава е стара и нема никаква врска со Интер

Глен Мареј од Кристал Палас во Бурмаут ! :)

Некоја потврда официјална за трансферов?
И сликава е стара и нема никаква врска со Интер
За Мело потврди неговиот татко
За Телес потврди неговиот менаџер Отто
Турските медиуми уште пред 6 сати ги потврдија трансферите
Единствено само потврда од клубовите остана

Епа тоа се бара во таа тема. Потврда од клубовите.

Кристал Палас изгледа ќе го приберат Чарли Остин

Стефан Шчепович од Селтик позајмен во Гетафе !

Маурисио Исла и Паоло де Чиље од Јувентус во О.Марсеј.

Раул Гарсија од Атлетико М. во Атлетик Билбао !

Стефан Шчепович од Селтик позајмен во Гетафе !

Маурисио Исла и Паоло де Чиље од Јувентус во О.Марсеј.

http://forum.kajgana.com/threads/Официјални-трансфери-позајмици-летен-период-2015.10046/

Јунајтед ако го добие Навас нема ништо да изгуби. Навас моментално е бар на исто ниво како Де Геа, само што малце бранеше во Реал, па затоа е проценет на само 15м.
И аман научете како се изговара точно играчов. Знам дека може да го викате и Зоки ако сакате, али чим го истуривте ќесето викајте го ко што треба. Марсиал е, Французин е. А и кој гледал Арсенал-Монако лани на МТВ ќе знае. Не Мартиал или пак Маршал. :D
https://www.youtube.com/watch?v=EYeV8QeMPUU :icon_mrgr:

Епа тоа се бара во таа тема. Потврда од клубовите.

официјално е бе,не замарај :D
Нема да им се најде болест на забите и три моста на истите па да бидат вратени експресно назад.

Исто и со Љајиќ е официјално,трката по скудетото може да почне сега,додуша и добро тргна.

Vamos Inteeeerrrr !!!

официјално е бе,не замарај :D
Нема да им се најде болест на забите и три моста на истите па да бидат вратени експресно назад.

Исто и со Љајиќ е официјално,трката по скудетото може да почне сега,додуша и добро тргна.

Vamos Inteeeerrrr !!!

Од пред некоја минута.
Таа тема построга е од ДК, да си знаете. Мада касно е веќе

Од пред некоја минута.
Таа тема построга е од ДК, да си знаете. Мада касно е веќе

Абе да знам,ама штом агентите на играчите изјавуваат дека е постигнат договор,готово е веќе,клубовите претходно се договориле.
Ваљда.

Ете има и линкови во темата за официјални трансфери.

Мислам фала курцу,доста беа Каржофци,Рокиофци и Скелотофци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom