ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Па на форумов кажаа дека бил веродостоен, јас од Англичаниве знам само кој е![]()
Абе не дека не е веродостоен за погодување трансфери, ама е преценет, знае да биде ala Marca честопати, и знае да биде attention whore ко оној талјанецот Танкреди Палмери. Имал неколку ексклузиви до сеа и тоа е тоа. Зборот ми е дека не е објективен кога е во прашање Реал, односно Барса, три trivia работи кои ќе ми ја доловат поентата:
1. Ги има напишано биографиите на Пеп и Месси.
2. Пола од објавите му се просерување кон Реал, ко на пример лани популистички напис дека Роналдо му рекол на Меси "puta madre", за што и беше тужен.
3. Често е во конфронтација со новинари што се „про-Реал“, иако и овој некад го викаат у емисиите на мадридските радија.
Е сеа најјаката работа, ко што имам читано нормално, е дека е близок пријател со Бенитез, па не знам како ќе се одрази тоа сезонава на неговите пишувања. Најверојатно нема да го напаѓа Рафа али прохејтерскиот став кон Реал ќе му остане. Сумирано, кога известув за Реал увек глеа да просере нешто или вака да упика поголеми бројки.

Не е Могден, него Марк Огден.
MOgden
хах, сум го прочитал споено, затоа така пишав.