- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
ја немам и кога би ја имал сигурно би била алергична на сељаци дегенерични така да мали би ти биле шансите односно никаквиСестра ти да не работи таму. Ако работи ома идам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја немам и кога би ја имал сигурно би била алергична на сељаци дегенерични така да мали би ти биле шансите односно никаквиСестра ти да не работи таму. Ако работи ома идам.
Не неможеш пошто си измислуваш ама нека ти биде.Сестра ти да не работи таму. Ако работи ома идам.[DOUBLEPOST=1436796744][/DOUBLEPOST]
Не можам, пошто си ги бришеш глупите мислења.
@Ставрогин си му давал часови без да кажеш, а?![]()
Не неможеш пошто си измислуваш ама нека ти биде.
И да @Peja989 за ваков сличен посто како што има џонтра поврзано со сестра ја добив казнени. Сеа незнам што чекаш.
ја немам и кога би ја имал сигурно би била алергична на сељаци дегенерични така да мали би ти биле шансите односно никакви![]()
Пошо за иста ситуација ја добив казнени.А што има Кастиел да се буни што јас ја спомнав сестра му (што ја нема) на Фантантонио.
Ако веќе е Карла дел Понте нека бара и казнени за Фантантонио пошто ме нарече сељак и длабоко го навреди мојот лик и дело.
Па што мора и ја да добијам?Пошо за иста ситуација ја добив казнени.
Нема врска не ми беше тоа поентата. Дека пеџа ми глумеше праведен нешто па сакав да видам само што ќе направи.Па што мора и ја да добијам?
Нема врска не ми беше тоа поентата. Дека пеџа ми глумеше праведен нешто па сакав да видам само што ќе направи.