Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сестра ти да не работи таму. Ако работи ома идам.
ја немам и кога би ја имал сигурно би била алергична на сељаци дегенерични така да мали би ти биле шансите односно никакви :гомце:

Сестра ти да не работи таму. Ако работи ома идам.[DOUBLEPOST=1436796744][/DOUBLEPOST]
Не можам, пошто си ги бришеш глупите мислења.
Не неможеш пошто си измислуваш ама нека ти биде.

И да @Peja989 за ваков сличен пост како што има џонтра поврзано со сестра ја добив казнени. Сеа незнам што чекаш.

Не неможеш пошто си измислуваш ама нека ти биде.

И да @Peja989 за ваков сличен посто како што има џонтра поврзано со сестра ја добив казнени. Сеа незнам што чекаш.

- Непрофесионален сум.
- Пристрасен сум.
- Не се однесува на тебе, не ме малтретирај.
- Сакаш да ти дадам пасворд, па да го казниш пошто глеам знаеш кога супермод треба да реагира?

ја немам и кога би ја имал сигурно би била алергична на сељаци дегенерични така да мали би ти биле шансите односно никакви :гомце:

Што си праф, праф си. Нема поголема сељачина (на моменти) од Џонтрава која претежно ја демонстрира под дејство на алкохол :D

Комплексите си го прават своето. Ама нека ви биде.

А што има Кастиел да се буни што јас ја спомнав сестра му (што ја нема) на Фантантонио.
Ако веќе е Карла дел Понте нека бара и казнени за Фантантонио пошто ме нарече сељак и длабоко го навреди мојот лик и дело.

А што има Кастиел да се буни што јас ја спомнав сестра му (што ја нема) на Фантантонио.
Ако веќе е Карла дел Понте нека бара и казнени за Фантантонио пошто ме нарече сељак и длабоко го навреди мојот лик и дело.
Пошо за иста ситуација ја добив казнени.

Тоа е брат, премногу ти се сериозни мислењата, издржани со факти, прецизни ко шфајцарски саат и единствен против удар ни е ова.

Јебига, фиром :([DOUBLEPOST=1436797792][/DOUBLEPOST]
Нема врска не ми беше тоа поентата. Дека пеџа ми глумеше праведен нешто па сакав да видам само што ќе направи.

Доста цмиздриш бе, колку пати ти е прогледано низ прсти, поготово во фудбал.
Не само тебе, на многу али барем останатите не цмиздрат ко тебе.
Па уште и „да видам што ќе направи“.

Кој си па ти да ти положувам рачуни и да ме проверуваш што ќе направам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom