Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Има шпекулации за Фекир во Арсенал, наводно Лион бил спремен да го пушти за 30м. Да ги продадат Ауба, Озил и Мики а на нивно место Заха и Фекир мислам дека ќе направат добра работа. Е сеа Фекир е малку стаклен но секако е подобра опција од Мики и Озил.

Заха-Лака-Фекир

или

Заха-Лака
---Фекир---

Би имале одличен напад Арсенал вака.

А да си отворите консалтинг компанија и да ги советувате клубовиве кој колку треба да чини?
Не давај идеи.

Сладолед Консалтинг Ltd

:vozbud:

Има шпекулации за Фекир во Арсенал, наводно Лион бил спремен да го пушти за 30м. Да ги продадат Ауба, Озил и Мики а на нивно место Заха и Фекир мислам дека ќе направат добра работа. Е сеа Фекир е малку стаклен но секако е подобра опција од Мики и Озил.

Заха-Лака-Фекир

или

Заха-Лака
---Фекир---

Би имале одличен напад Арсенал вака.
Арсенал и вака имаат одличен напад, го имаат играчот што делеше прво место за највеќе дадени голови во лига. Единствено што треба да направат е да се отарасат од канцерон Озил, тешка штеточина, движечка депресија, само плата зима и ништо не прави. Со него и без Ремзи, очајно им треба плејмејкер, затоа мислам дека Фекир позади напаѓачите одлично би се снашол, или можеби Депај. Миктаријан не е лош, како ротација, зашто реално толку му е максимумот на него.

И одбраната, очајно мора да ја средат одбраната. Лошо е што имаат за пополнување многу дупки, а премалку пари т.е. имаат пари ама тој менталниот нејќе да троши. Со вакво работење ќе им требаат неколку трансфер периоди за да ги средат убаво позициите без да продаваат клучни играчи. Во слична ситуација се како Ливерпул пред некоја сезона, со таа разлика што сето ова Ливерпул го среди со многу пари во 1-2 трансфер периода и со тоа што имаат далеку поголем победнички менталитет од Арсенал.

Арсенал и вака имаат одличен напад, го имаат играчот што делеше прво место за највеќе дадени голови во лига. Единствено што треба да направат е да се отарасат од канцерон Озил, тешка штеточина, движечка депресија, само плата зима и ништо не прави. Со него и без Ремзи, очајно им треба плејмејкер, затоа мислам дека Фекир позади напаѓачите одлично би се снашол, или можеби Депај. Миктаријан не е лош, како ротација, зашто реално толку му е максимумот на него.

И одбраната, очајно мора да ја средат одбраната. Лошо е што имаат за пополнување многу дупки, а премалку пари т.е. имаат пари ама тој менталниот нејќе да троши. Со вакво работење ќе им требаат неколку трансфер периоди за да ги средат убаво позициите без да продаваат клучни играчи. Во слична ситуација се како Ливерпул пред некоја сезона, со таа разлика што сето ова Ливерпул го среди со многу пари во 1-2 трансфер периода и со тоа што имаат далеку поголем победнички менталитет од Арсенал.
I ogromna razlika megju Klop i Emeri.

Sané i Dembélé odkazale na Baern se suska?

http://www.fussballtransfers.com/bu...sten-chancen-auf-cancelo-verpflichtung_106049

@DeviAngel

Зашто би го шиткале овој? Уште почудно ми е зашто Баерн бараат десен бек, со оглед на тоа дека Кимих е невиден БОТ на заден везен (ова ако го прешалтаат сезонава на средина, како што игра за Германија)...
zaso drzi jaka cena na pazar, ima interes, a vo odbrana e polos od vance shikov.

Toa e planot. Izvaj svetska klasa desen bek od negovata pozicija i stavigo vo sredina kade e odlicen ama ne svetska klasa. Plus zemi igrac za 60m i zakopaj 200m za promena na cela odbrana, delot od timot, kade sto imas najmalku problemi. Drugite problematicni pozicii ostanuvaat necepnati. Toa e taa strategija na Hasan i Uli.

http://www.fussballtransfers.com/bu...sten-chancen-auf-cancelo-verpflichtung_106049

@DeviAngel

Зашто би го шиткале овој? Уште почудно ми е зашто Баерн бараат десен бек, со оглед на тоа дека Кимих е невиден БОТ на заден везен (ова ако го прешалтаат сезонава на средина, како што игра за Германија)...
Имал наводно ужасен однос на тренинг и не бил склон на критика неколку пати Алегри и играчите му давале совети овај терал по негово и каснел на тренинзи. Јуве бара 60м минимум за да го продај, Сити нудеше 50-55 и не се нафстијс пособено дека Сити го нудеше и Данило како замена.

Имапе статистика дека дефанзивно пособено после повредата е ужасен поужаеен од бекчиња од мали клубови ама неможам да судам после повреда сепак тешко е да е вратиш.

Ако ме прашуваш мене односот кон тренер и соиграч нешто што Јуве не толерира и беше слаб назад во одбрана. Пази Де Шиљо и неговата статистика беа подобри....

Јас мислам дека одлично ќе ви легни во тимот ама Сити мислам дека е измислен за него само карактерно да се среди малце ако му веруваме на гласините нели.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom