Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
10мил фунти за ова циганчето од Бразил, значи следната понуда за Заха ќе биде 35мил фунти на 3 рати. [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Некаде 6, некаде 8, некаде 10 како и да е сигурно не се кеш, бонуси и клаузули се стандард

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

На крај Мегвајер ќе испадне поскап од Де Лигт... :unsure:

На крај Мегвајер ќе испадне поскап од Де Лигт... :unsure:
па подобар е :)[DOUBLEPOST=1562079460][/DOUBLEPOST]Херера од Порто во Атлетико како слободен играч, играчот р на пат за Мадрид и прашање на време е кога ќе се официјализира трансферот.
@The Shadow Walker инаку да Атлетико од Гризман инкасира само 96 мил. другиот дел оди кај Сосиедад, небитно имаат фазла пари, Гризман - 96 мил.
Лукас-80 мил. Родриго 70 мил. ( 99 %бега овој), Мартинс 22 мил.
268 мил. добра пара собраа од овие, е сега тоа шо пола од парите ги фрлија за тинејџер од Португалија е друга работа и уште стојам на тоа дека во овој момент апсурд е да се фрли толкава пара на неиспробан играч ама ајде можи да го биди.

Последно уредено:
Ова од Ди Марцио

Eljif Elmas is Napoli's number one priority to reinforce Carlo Ancelotti's midfield. The 1999 born player, owned by Fenerbahce, has convinced the Italian club who are now ready to bet heavily on him. However, if the negotiation is unable to be completed, the alternative is Bologna's ErickPulgar.

Подобар бил :icon_lol:
Moже не е подобар ама веќе неколку сезони игра на ниво. Со оглед на тоа плус дека е Англичанец, а Лестер нема проблем со финансиите нормално е таа сума да ја бараат. Не знам сладоледот што се чуди за тоа кога горе доле истата сума јуве за Де Лигт ја дава.

90 milki za megvajer.. :shok2:

Da go citiram eden komshija : "Ako ovoj koshtat 90 milioni, togash jas so pivski stomak, istrchani 50 metri vo poslednive 20 godini, veshtachki kolk i ispusheni 2 kutii cigari na den kje koshtam 20 milioni bez problem " :tapp:

Tochno e deka cenite na igrachite skoknaa do nebo vo poslednive 2 godini, ogromni sumi za defanzivci i golmani sho nikogash ne bilo, ali ajde kje recish vo red e da gi frlish tie pari za chudovishta ko Van Dajk, Kulibaly, Ramos/Chielini da bea pomladi 3-4 godini...ili De Light i slichni nemu mladi defanzivci za koj sho znajsh deka imet ushe 10-15 godini vrven fudbal i prostor za ostvaruvanje na ushte pogolem potencijal.

Ama za faking Megvajer, koj sho e mozhda dobar defanzivec, ali iskreno za mene nothing special e apsurd

Moже не е подобар ама веќе неколку сезони игра на ниво. Со оглед на тоа плус дека е Англичанец, а Лестер нема проблем со финансиите нормално е таа сума да ја бараат. Не знам сладоледот што се чуди за тоа кога горе доле истата сума јуве за Де Лигт ја дава.
Јас не реков дека е подобар Де Лигт или за сумата нешто. Само што дека е подобар не е, тоа беше целта а за сумите е дискутирано повеќе пати тука. Секој играч е платен онолку колку што ќе побара клубот кој го продава и исто така мислам дека цената е колку тој ист играч му е клучен на тој тим. Но цената не го, диктира квалитетот на играчот барем кај младите.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Според тебе и Ругани пред 3-4 сезони беше најдобар. [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Најди ми пост каде што сум рекол за Ругани дека е најдобар, слободно цитирај.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom