Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Торес не е никаква легенда на ниеден клуб за кој што играл според мене, може да биде легенда на тим како Атлетико само ради тоа што се мал тим со слаба историја и не паметат играчи што биле подобри и имале поголеми достигнувања од него, тоа е тоа. И за Ливерпул има постигнато многу па е само еден играч што играл некогаш за тој тим и ништо више.
Прекини да се срамиш.

Дечки не се понашајте у темава ко да сте на чет, дискутирајте ако ви се дискутира без навреди и слично.

Стефи не спамирај по сите теми па коа ќе те фатат у тесно да се понашаш вака, последен пат бришам после вас двајца у фудбал, на нишо не ви личат дискусиите.

Дечки не се понашајте у темава ко да сте на чет, дискутирајте ако ви се дискутира без навреди и слично.

Стефи не спамирај по сите теми па коа ќе те фатат у тесно да се понашаш вака, последен пат бришам после вас двајца у фудбал, на нишо не ви личат дискусиите.

Знам дека ни ни личат на ништо ама нека не ме замара повеќе, на секој пост кога ќе се спомни Баерн ако не му пдговара постот враќа со вреѓање, оти со Ули на пример не се расправаме, си даваме мислења тука околу трансферот на играчот, ете и да не испадни по мое, да замини Лукас шо треба на секој две минути да го трпам да ми реплицира. Гарант стои на лаптоп и н секоја минута рефреш мава на твитер и реплицира тука, ко небаре агент му сум јас на Лукас

Sent from my iPhone using Tapatalk

Знам дека ни ни личат на ништо ама нека не ме замара повеќе, на секој пост кога ќе се спомни Баерн ако не му пдговара постот враќа со вреѓање, оти со Ули на пример не се расправаме, си даваме мислења тука околу трансферот на играчот, ете и да не испадни по мое, да замини Лукас шо треба на секој две минути да го трпам да ми реплицира. Гарант стои на лаптоп и н секоја минута рефреш мава на твитер и реплицира тука, ко небаре агент му сум јас на Лукас

Стефи дај мислење и ако некој не ти одговара или не му реплицираш или го ставаш на игнор, а ако не си му агент на Лукас не се понашај тука како да си му.

И доколку продолжиш да реплицираш тогаш истото важи и за тебе.

Ај вака пошо глеам дека кур не ви чуе, следно спамирање и умарање по теми ќе летате од форум на 6 месеци, а враќање со дупли јузер ќе ви донесе перманентен бан.

Пошо се праите ептен паметни и јас треба да седам пред пц и на секои 10 минути да ве бришам, ве молам продолжете вака.

Стефи дај мислење и ако некој не ти одговара или не му реплицираш или го ставаш на игнор, а ако не си му агент на Лукас не се понашај тука како да си му.

И доколку продолжиш да реплицираш тогаш истото важи и за тебе.

Ете му одговори на прашањето и престанете да умарате по теми.

добро, опомени го и него еве јас се тргам на страна ќе те послушам

Да речеме дека се точни испревртениве зборови и дека не гледам и поима немам што играч е Лукас. Што толку ќе донесе во играта на Баерн овој 80 милионски трансфер кој толку го хајпате? Разбирам од аспект на тоа што е најава дека конечно и Баерн ќе влезе во новата ера и ќе троши пари, ама тоа сепак не е директно поврзано со играчките квалитети на Лукас.

Па не се испревртени, ти сам си кажа вчера во ПЛ темата кога тема на дискусија беше Ван Дајк.
Јас лично ќе се израдувам многу доколку во јануари потпише за Баерн зашто многу добар впечаток ми оставил. Човек и да не го гледал воопшто самото тоа што Пеп приискаше за него за во Сити, а и тоа Чоло што го сака како свое дете ќе ти остави впечаток дека станува збор за многу добар млад играч + скаутите на Баерн со управата со тоа што го сакаат, тоа што се одлучиле за него и покрај високата клаузула и се спремни да го направат рекорден трансфер за клубот доволно дава слика за таков човек што не го гледал играчот. Сега не да ги фалам од Баерн али ретко грешеле при направени големи трансфери. А тоа со линковите и новостите за и околу него за во Баерн се објаснуваме со Чолизмо дека сепак има шанси да потпише играчот за Баерн (пошо таа велеше до вчера дека нема шанси и дека не верува на трансфер) така да не значи дека со тоа го правам најдобар дефанзивец поради тоа што дискутирам за можно засилување за Баерн па ти од страна да се исмејуваш чиниш за играч од Витезе дискутираме.
Нема гаранции дека ќе биде еден од најдобрите или пак ние сега да донесеме заклучок дали и моментално е во топ 10 дефанзиви зашто за тоа треба човек да ги гледа сите топ тимови од топ лигите секој викенд за да може да си направи некаква слика за топ 5 играчи или топ 10 играчи за одредена позиција.
Кажав и пред неколку дена дека Хумелс и Боатенг се слаби сезонава така да тоа е причина плус што се радувам за нов дефанзивец башка што станува збор и за Лукас кој има 22 години и треба да ја освежи одбраната бидејќи следуваат клучни натпревари наскоро во Бундес и ЛШ. Потенцијал огромен има, тоа е јасно. Е сеа дали ќе го биде во Баерн, останува да видиме доколку потпише. Но, јас сум оптимист дека ќе го биде и во Баерн па едвај чекам во јануари да го комплетираат трансферот.

Битниот играч Лукас, десет страни наполни. Овие од Баерн се однесуваат ко Меси да го зимаат :D
Му дале на Хасан 80м Еур за да го земет Французот од Атлетико. Тој место Гризман им го донел Лукас. :D[DOUBLEPOST=1545578655][/DOUBLEPOST]
Па не се испревртени, ти сам си кажа вчера во ПЛ темата кога тема на дискусија беше Ван Дајк.
Јас лично ќе се израдувам многу доколку во јануари потпише за Баерн зашто многу добар впечаток ми оставил. Човек и да не го гледал воопшто самото тоа што Пеп приискаше за него за во Сити, а и тоа Чоло што го сака како свое дете ќе ти остави впечаток дека станува збор за многу добар млад играч + скаутите на Баерн со управата со тоа што го сакаат, тоа што се одлучиле за него и покрај високата клаузула и се спремни да го направат рекорден трансфер за клубот доволно дава слика за таков човек што не го гледал играчот. Сега не да ги фалам од Баерн али ретко грешеле при направени големи трансфери. А тоа со линковите и новостите за и околу него за во Баерн се објаснуваме со Чолизмо дека сепак има шанси да потпише играчот за Баерн (пошо таа велеше до вчера дека нема шанси и дека не верува на трансфер) така да не значи дека со тоа го правам најдобар дефанзивец поради тоа што дискутирам за можно засилување за Баерн па ти од страна да се исмејуваш чиниш за играч од Витезе дискутираме.
Нема гаранции дека ќе биде еден од најдобрите или пак ние сега да донесеме заклучок дали и моментално е во топ 10 дефанзиви зашто за тоа треба човек да ги гледа сите топ тимови од топ лигите секој викенд за да може да си направи некаква слика за топ 5 играчи или топ 10 играчи за одредена позиција.
Кажав и пред неколку дена дека Хумелс и Боатенг се слаби сезонава така да тоа е причина плус што се радувам за нов дефанзивец башка што станува збор и за Лукас кој има 22 години и треба да ја освежи одбраната бидејќи следуваат клучни натпревари наскоро во Бундес и ЛШ. Потенцијал огромен има, тоа е јасно. Е сеа дали ќе го биде во Баерн, останува да видиме доколку потпише. Но, јас сум оптимист дека ќе го биде и во Баерн па едвај чекам во јануари да го комплетираат трансферот.

Геце, Санчез, Бенатиа...закопани 100м ЕУР. Ама и рака на срце, лесно е како добар играч да играш добро во просечната Бундеслига. И Лукас одлично ќе игра. Дали поради него ќе освојат ЛШ? Тешко.

Последно уредено:
Геце, Санчез, Бенатиа...закопани 100м ЕУР. Ама и рака на срце, лесно е како добар играч да играш добро во просечната Бундеслига. И Лукас одлично ќе игра. Дали поради него ќе освојат ЛШ? Тешко.

Па не им донесе ни Суле, ни Хумелс ама почнуваат да трошат ко тимови шо се у самиот врв моментално и со тоа имаат амбиции за пак да бидат фактор у ЛШ.

Баерн има добар тим само му фали тренер и пар играчи шо би го однеле чекор напред, ќе видиме како ќе испадне оваа нивна промена со трансферите.

п.с Мислам дека им треба и некој нов, помлад спортски директор, некој шо е у тек со модерниов фудбал.

Па не им донесе ни Суле, ни Хумелс ама почнуваат да трошат ко тимови шо се у самиот врв моментално и со тоа имаат амбиции за пак да бидат фактор у ЛШ.

Баерн има добар тим само му фали тренер и пар играчи шо би го однеле чекор напред, ќе видиме како ќе испадне оваа нивна промена со трансферите.

п.с Мислам дека им треба и некој нов, помлад спортски директор, некој шо е у тек со модерниов фудбал.

Реално овој би бил привиот вистина голема трансфер на Баерн. Другите кои беа околу 30-40м беа големи само за Баерн. Добро е што конечно почнаа да инвестираат во квалитет кои навистина им помага и за ЛШ. За лигата не треба играчи ко Лукас, играчи ко Суле би биле доволни.

Па не им донесе ни Суле, ни Хумелс ама почнуваат да трошат ко тимови шо се у самиот врв моментално и со тоа имаат амбиции за пак да бидат фактор у ЛШ

Ај сега види кога испаѓал во ЛШ последниве сезони. Ланската сезона испаднаа во полуфинале, поланска во четврт, 2016 во полуфинале.
Три сезони по ред Реал во ЛШ освојува.

Што е за тебе фактор во ЛШ? Барса, Јуве, Атлетико?
Барса три сезони по ред испаѓа во четвртфинале и не е фактор во ЛШ?
Јувентус испаѓаше во осмина, изгуби финале, испадна во четврт. Фактор е во ЛШ?
Смешки...

Последно уредено:
Ај сега види кога испаѓал во ЛШ последниве сезони. Лани испаднаа во полуфинале.
Што е за тебе фактор во ЛШ?
Баерн последните години изпаѓал кога налетал на тимови кои важеле како фаворити за ЛШ. Ни еден не поминал. Посебно лани дека е спомнуваш имаа лесни противници во споредба.

Реков ретко промашуваат големи трансфери. Не никогаш. Господине Игорчемк.
Бенатиа не беше донесен за огромни пари и играчот често беше повреден па го продадоа за слични пари. Ренато има 20 години и се додека не пропадне и не биде продаден не значи дека е пропаднат трансфер. Геце да, али горе доле и за него земавме добра пара со продажбата. Вие па оти го вративте за добра потрошена пара гледам ептен му иде.
Кој рече дека во мај во Мадрид ќе освоиме ЛШ сигрно и дека само он ќе ни ја донесе титулата во ЛШ? Кој рече дека нема други играчи да се купуваат летово па ме прашуваш дали Лукас ќе ни донесе титула во ЛШ?
Многу смешни заклучоци и прашања што не заслужуваат одговор и внимание.

Му дале на Хасан 80м Еур за да го земет Французот од Атлетико. Тој место Гризман им го донел Лукас. :D[DOUBLEPOST=1545578655][/DOUBLEPOST]

Реално овој би бил привиот вистина голема трансфер на Баерн. Другите кои беа околу 30-40м беа големи само за Баерн. Добро е што конечно почнаа да инвестираат во квалитет кои навистина им помага и за ЛШ. За лигата не треба играчи ко Лукас, играчи ко Суле би биле доволни.

Извини а кој играч гарантира освојување на ЛШ? Прво викаш не гарантирал ЛШ после не бил потребен за лигата доволен бил Суле. Многу некако со потценување настапуваш го направи Суле Аканџи или Дјало. Човекот ќе биде прв бек на германија у наредниве 5-10 години сигурно.

И незнам што толку си запнал околу Баерн Геце,Санчес и Бенатија коштаа да околу 90 али баерн ги врати 80% од парите од Геце и Бенатија а веќе заработи 8 милиони од позајмицата на Санчес у Свонси у иднина пак можат да го продадат мин 20 мил.

Те читам се околу Баерн вртиш гледај малце за Дормтунд и нивната лузерска политика, Атлетико со два ривала ко Баерн успеа да се стабилизира а Дортмунд сеуште е тим каде што ќе се прават талентите за појаките клубови. Што пари направи Дортмунд од Обамејанг и Дембеле а у иднина и Санчо ќе го шитнат 100+ милиони и пак ќе фураат со таленти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom