Фудбалски суперталенти!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар млад играч?

• Бојан Кркиќ Перез

Гласови: 31 14,1%
  • Алесандре Пато

Гласови: 62 28,2%
  • Џовани Дос Сантос

Гласови: 3 1,4%
  • Ројстон Дренте

Гласови: 8 3,6%
  • Тио Волкот

Гласови: 37 16,8%
  • Нани

Гласови: 13 5,9%
  • Андерсон

Гласови: 24 10,9%
  • Давиде Сантон

Гласови: 42 19,1%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    220
Морам да признаам дека Пато е најдобриот.Како само се вклопи во Милан,а нема ни 20 години.Тука некаде е и Тео Волкот,а од другите допрва се очекува да блеснат :smir:

не следам интензивно фудбал, но од она што можев да го заприметам на минатото европско првентсво, силен впечаток ми остави рускиот фудбалер Аршавин кој веројатно месецов ќе заигра за Арсенал
затоа тој е мојот избор за суперталент:smir:

не следам интензивно фудбал, но од она што можев да го заприметам на минатото европско првентсво, силен впечаток ми остави рускиот фудбалер Аршавин кој веројатно месецов ќе заигра за Арсенал
затоа тој е мојот избор за суперталент:smir:
Девојче Аршавин има ако не се лажам 27-8 години,тоа значи дека некогаш БИЛ суперталент

Девојче Аршавин има ако не се лажам 27-8 години,тоа значи дека некогаш БИЛ суперталент
јас би го нарекла генијалец со малку задоцнет фудбалски блесок

добро може не ја погодив темава, зошто веројатно се бараше МЛАД надежен талент, затоа простете, но ѕвездените моменти на човеков доправа следуваат, затоа не судев според возраста:helou:

јас би го нарекла генијалец со малку задоцнет фудбалски блесок

добро може не ја погодив темава, зошто веројатно се бараше МЛАД надежен талент, затоа простете, но ѕвездените моменти на човеков доправа следуваат, затоа не судев според возраста:helou:

се согласувам со тебе!
исто така да ви казам нешто:
за повеке од овие играчи слушнав прв пат на FIFA 2008 I FIFA 2007.
додека играв кариера на оваа игра од година во година овие фудбалери стануваа се појаки и појаки и секако играаа во најдобрите клубови!
незнам до што е работата ама многу ги погодуват играчите овие од fifa.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom