Фудбалски легенди

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот играч на сите времиња?

• Д.А. Марадона

Гласови: 71 22,5%
  • Пеле

Гласови: 91 28,9%
  • Зинедин Зидан

Гласови: 76 24,1%
  • Пасарела

Гласови: 1 0,3%
  • Марко ван Бастен

Гласови: 15 4,8%
  • Тафарел

Гласови: 3 1,0%
  • Ромарио

Гласови: 8 2,5%
  • Дино Ѕоф

Гласови: 1 0,3%
  • Роберто Баџо

Гласови: 5 1,6%
  • друг (наведи кој)

Гласови: 44 14,0%

• Вкупно гласачи
    315
site se legendi,site bea dobri ama pele bese najdobar. iako jas si go postovam povekje maradona sepak pele bese podobar. pozdrafff............

ian wright zakon definitivno ucitelot na thierry,berckamp,cantona,zidane sekako toj pokaza deka i vo fudbalot ima umetnost,shmihel,

MARADONA (најдобриот на сите времиња според мене)
ZICO
PELE
BRUNO CONTI
DINO ZOFF
BERGKAMP
CANTONA
PLATINI
EUSEBIO
MULLER

Кој фудбалер ти бил идол како мал?

Ајде луѓе сигурно кога сте биле мали и кога сте почнале да гледате фудбал сигурно сте имале некој играч кој ви бил идол и кој ве натерал да го следите фудбалот.

Мене идол ми беше Луиз Назарио да Лима - Роналдо. Не знам баш во кој клуб играше тогаш (во Барса или Интер) мислам знаев само дека го носеше жолтиот дрес на Бразил. Го гледав по светскиве првенства и многу сакав да го гледам како дава голови. Знам си купив и дрес од него од репрезентацијата на Бразил беше дресот и секој ден го носев кога одев на фудбал.

Ronaldo definitivno me natera da gledam fudbal. ama brzo go smeniv idolot vo Shevchenko i od togas do den denes Forza Milan forever

дарко панчев.
389421_mediumsquare.jpg

Rivaldo Ronaldo Figo кога играа во барса по по по по....

Може на некој ќе им биде чудно или нема да го знаат али тој ми беше идол...Фабрицио Раванели

Некаде кога имав 6 години ми беше Раул идол, купував дресови и сл... ееех времиња :)

Zemzela напиша:
Може на некој ќе им биде чудно или нема да го знаат али тој ми беше идол...Фабрицио Раванели

Како бе да не го знаеме Раванели!
Ѕвер беше чоекот.

мене ми беше Ronaldo, од напаѓачите, Scholes од централните и од одбранбените Roberto Carlos. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom