Фудбалски легенди

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот играч на сите времиња?

• Д.А. Марадона

Гласови: 71 22,5%
  • Пеле

Гласови: 91 28,9%
  • Зинедин Зидан

Гласови: 76 24,1%
  • Пасарела

Гласови: 1 0,3%
  • Марко ван Бастен

Гласови: 15 4,8%
  • Тафарел

Гласови: 3 1,0%
  • Ромарио

Гласови: 8 2,5%
  • Дино Ѕоф

Гласови: 1 0,3%
  • Роберто Баџо

Гласови: 5 1,6%
  • друг (наведи кој)

Гласови: 44 14,0%

• Вкупно гласачи
    315
maradona si e zvezda na site vremina podobar od nego nemalo a sega ako prodolzi vaka messi mozno e messi da bidi podobar

Spored mene se Pele,Maradona,Puskas,Mrkela i dr.

AMA DA NE SE ZABORAVI ROMARIO!!!COEKOT GO DRZI REKORDOT VO POSTIGNATI GOLOVI!!!GI IMA NAD 1.000

Za mene Zidan..covekot e Zver..mozam toa da go kazam..zosto..koga igrale Maradona..int...nemale konkurenti...iskreno kazeno..imalo 20-30...dobri igraci...aa sea....zvezda do zvezda...mn se izmeni fudbalot so tekot na vremeto..aa ona sto go napravi..na Svetskoto Prenstvo...si go zasluzi..Materazi.(prvin stavete se na negova pozicija posle sudete)..ke kazete profesionalec..ne smee da si go dozvoli toa....no sekoj covek si ima granici..i nekade ke pukne..taka e.?:D:toe:

Според мене Марадона

[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=TClYDs3yG74[/MEDIA]
[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=3tCoMtPuL3Q&feature=related[/MEDIA]

МАРАДОНА.....:olee:

eeeeeeeeee

Koj go pravel ovoj izbor za glasanje vrska nema od fudbal..osven Maradona, Pele,Van basten ,Zidan i Zoff drugite bea prosecni igraci...
Na spisokot gi nema:Krojf,Bekenbauer,Puskas,Di Stefano,.i mnogu mnogu drugi...A mene najmnogu me zagrizuva sto go nema igracot koj najmnogu go cenev dodeka igrase .Igracot koj mozese da promasi i penal ama sloboden udar ne...Covekot e sega prv vo Uefa..Site sto go pratat fudbalot znaat za imeto MICHEL PLATINI........

Od tie sto sum imal prilika da gi gledam...
nema nikogas da ima podobar od Maradona kako klasicna 10-ka
nitu pak podobra 9-ka od Marko Van Basten.

Zaso Tafarel po gjavolite?Ako si sakal da stais i golman u listava si mozel da go stais Peter Schmeichel(mislam deka vaka se pisuvase-u prevod na naski Smajhel).

Ina4e najdobar fudbaler na site vreminja spored site kvaliteti so eden fudbaler treba da gi ima a toa se:harizma,dribling,hrabrost,srce,zelba,sut,iskustvo,magija,frizura i na4in na plukanje nezamenliv e Zidane.Poso koa igral Pele nemalo mn mn konkurencija i zvezdi istoto vazi i za Maradona,ama u vremeto na Zidane fudbalot se polnese so zvezdi.

Марадона е бог во Аргентина додека Пеле не е сметан за најдобар во Бразил таму го сметат Гаринча за најдобар

Само видета каков пречек има во Неапол 100 000 народ

[media]http://youtube.com/watch?v=TClYDs3yG74[/media]

pa ima poveke Pele i Maradona se najpoznatite fudbalski legendi a jas ke go spomnam Paolo Maldini koj najverojatno za dve nedeli ke se penzionira :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom