Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас го дадов тој еден гол:helou::helou::helou: кифла јеби га ти ја бутнав под рука.кој има пумпа нека земе ке го напумпаме фудбалот поише за следната сабота.и дајте да се пријавиме без замени.еве уше од сеа јас пријавувам:
Kista + golman
Demijan
Artan
Ilijaiko
Vlatche.

8-1 беше.Лоша партија во секој случај.Па ќе се видиме идната сабота.До тогаш ќутам.

Ако неам утакмица доаѓам али некако срам ми е :icon_redf

Земзел, ако истрчаш три напади јас ти плаќам патни трошкови* :pos:

Е сеа за голман. Од следната сабота, најверојатно се враќам на голот на админ тим. Така, ќе имате и вие добар голман (нешто што не е видено од Лавот наваму).

*доколку ја донесеш Маја за чи’рлидерка.
Ова за мене беше наменето :toe: не разбирам и која Маја?!
...ај наредна би можел да помогнам ова не се издржува,болно е :kesa:

јас го дадов тој еден гол:helou::helou::helou: кифла јеби га ти ја бутнав под рука.кој има пумпа нека земе ке го напумпаме фудбалот поише за следната сабота.и дајте да се пријавиме без замени.еве уше од сеа јас пријавувам:
Kista + golman
Demijan
Artan
Ilijaiko
Vlatche.

Ако не потврдат сите 6 луѓе учество, тогаш и јас најверојатно ќе се појавам на терен... У случај да не изгласате концепт да се игра без измени... Решете што, како ќе биде, ќе следам ситуација... Коментар за последнава утакмица-не беа админиве толку јаки колку шо ние бевме тиње... Следната сабота едноставно не може да биде полошо од оваа утакмица...

Ова за мене беше наменето :toe: не разбирам и која Маја?!
...ај наредна би можел да помогнам ова не се издржува,болно е :kesa:

не е за тебе бе брат
за некој друг беше наменето ми се чини.:helou::helou:

Аман бе Јузери како дозволивте да изгубите од нив, знам дека бевте ослабени од моето неиграње али пак 9-1 :uvo:, хахах! ај се глеаме другата сабота се надевам дека ќе можам да играм:helou:

8-1 беше.Лоша партија во секој случај.Па ќе се видиме идната сабота.До тогаш ќутам.
грешка си 9-1 јас го дадов 9иот гол ацид ми асистираше го исфрливме голманот од игра удри у статива и болно и полека ја помина гол линијата по 9ти пат:kesa:. и толку беше после прекинавме

Признавам до 7-1.Ние викавме доста е а вие голови дававте...:)

нон стоп читам што пишувате и мжам да ви кажам ова што го правите е закон!!!
се би дал да дојдам да играм 1 утакмица со вас :vozbud::vozbud:

Дај ми мене 200 евра и играј цело време,не е проблем:smir:

нон стоп читам што пишувате и мжам да ви кажам ова што го правите е закон!!!
се би дал да дојдам да играм 1 утакмица со вас :vozbud::vozbud:

пријави се и дојди.btw аватарот ти го поштуем многу:helou::helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom