- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Конечно малце креативност.Темава заради Магде треба да се преимени во стриптизетска пресметка помеѓу Кајганџии
Маарко за сервер гуру!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно малце креативност.Темава заради Магде треба да се преимени во стриптизетска пресметка помеѓу Кајганџии
Секоја пофалба за чирлидерките. Конечно публика на ниво. Вашите аплаузи не држеа во игра
Не е битно дали беа наменети за нас или за противниците![]()
Ти веднаш во женска школа да си се упишала.Каков потенцијал имаш![]()
Ти заслужуваше да играш со нив. Барем јузерите (ние) да не изгубевме толку.
Резултатот не е олицетворение на играта![]()
Од макаАбе криглата ми пукнала малце![]()
Честитки за играта и за победата. Одлични бевте и двата тима, иако поразот беше голем. Само молба до Ацид нареден пат кога ќе даде гол, да го посветува на публиката.
Да да и да ја соблече блузата. За на крај добро е и да ја поклони на некоја чирлидерка, е сега можна е тука и тепачка
Гаќиците кај Магде одат :icon_cool
Земзел, ако истрчаш три напади јас ти плаќам патни трошкови*Па ја не сум играл, затоа...![]()
Да вистина е се пожалив зошто ми помина под рака моја беше :kesa:али како и да е се глеаме пак у саботаФудбал? Подобро една јузерка изигра од нив.
Шала али голманот од победничката екипа беше многу добар. После наслушнав дека се пожали зашто примил 1 гол![]()