Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај следна сабота да видам баш ќе дојдам, може и ќе играм за јузери. Се чудам сеа што екипа ќе беа админиве до толку јаки или пак јузериве до толку да незнаат да играат за да изгубат 9-1 :)

Резултатот не е олицетворение на играта :pipi:

Секоја пофалба за чирлидерките. Конечно публика на ниво. Вашите аплаузи не држеа во игра :)
Не е битно дали беа наменети за нас или за противниците :icon_lol:

А бе па и ти, битно да се вика, кој даде гол, тој ќе добие бранови.:icon_lol:

Ти веднаш во женска школа да си се упишала.Каков потенцијал имаш:)

Ти заслужуваше да играш со нив. Барем јузерите (ние) да не изгубевме толку.

:pipi: Благодарим. Малце да се потсетам на старите добри денови.:pipi:Има уште од талентот.:icon_lol:

Абе криглата ми пукнала малце :(

Е утакмицата еџстра ги убивме јузерите ја играв од кај админ/мод екипата по друга мод веза, иначе незнам дали заприметивте али ја неможев да не приметам пошо ми е прва утакмица шо сум ја играл у живот а да нема фаул. фер плеј на нивоу сокчето легна убаво и поздрав до Кифла и Мац

Честитки за играта и за победата. Одлични бевте и двата тима, иако поразот беше голем. Само молба до Ацид нареден пат кога ќе даде гол, да го посветува на публиката :icon_lol:.

Фудбалот беше многу лесен иначе другото беше ок
Малце уиграност ви фали па ќе биде густо на утакмициве

Честитки за играта и за победата. Одлични бевте и двата тима, иако поразот беше голем. Само молба до Ацид нареден пат кога ќе даде гол, да го посветува на публиката :icon_lol:.

Да да и да ја соблече блузата. За на крај добро е и да ја поклони на некоја чирлидерка, е сега можна е тука и тепачка :icon_lol:

Гаќиците кај Магде одат :icon_cool

Да да и да ја соблече блузата. За на крај добро е и да ја поклони на некоја чирлидерка, е сега можна е тука и тепачка :icon_lol:

Гаќиците кај Магде одат :icon_cool

мене срам ми е :kesa: да се соблакам.... :) , иначе ова е само почеток доколку се уиграме како што треба се надевам дека од наредната сабота ке се држиме на ниво...:helou:

дрва. ве манијачев од далечина јас. а и хипици имаше на тревата.

Па ја не сум играл, затоа... :drk:
Земзел, ако истрчаш три напади јас ти плаќам патни трошкови* :pos:

Е сеа за голман. Од следната сабота, најверојатно се враќам на голот на админ тим. Така, ќе имате и вие добар голман (нешто што не е видено од Лавот наваму).

*доколку ја донесеш Маја за чи’рлидерка.

Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии! (Админи - Јузери: 9-1)
Acid мислам дека темава може да се премести во Дневна доза сеир барем до наредната недела

Фудбал? Подобро една јузерка изигра од нив. :pos:
Шала али голманот од победничката екипа беше многу добар. После наслушнав дека се пожали зашто примил 1 гол :vozbud:
Да вистина е се пожалив зошто ми помина под рака моја беше :kesa:али како и да е се глеаме пак у сабота

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom