Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи се глеаме у сабота :helou:
у пиво играме да знаеате :vozbud:

Ама времево не е баш надежно... Да игравме на затворено негде?

Ама времево не е баш надежно... Да игравме на затворено негде?
ке се поправи до сабота шо се секираш:wink:
ако не да барам место у балон кај о.у,Димитар Миладинов
мислам дека имаат слободен термин од 17-18 часот

ке се поправи до сабота шо се секираш:wink:
ако не да барам место у балон кај о.у,Димитар Миладинов
мислам дека имаат слободен термин од 17-18 часот

ne igram tamu jas.mnogu beton ima kaj aut liniite ednas si ebav mamata koa izveduvav aut.

ne igram tamu jas.mnogu beton ima kaj aut liniite ednas si ebav mamata koa izveduvav aut.

за дечково специјално салата Борис Трајковски да се откупи, сместа :pos: :pos: свилени едни :) работава е нашла циганка 10 денари ама не ги земала изгужвани биле :)

На ЈБТ тешко дека ќе може да се игра утре, снегов никако да престане . . .

за дечково специјално салата Борис Трајковски да се откупи, сместа :pos: :pos: свилени едни :) работава е нашла циганка 10 денари ама не ги земала изгужвани биле :)

ok be ako ti se i9gra igraj si.jas da krsam race i noze ne planiram na toa betonot.ima 100 pati bolji baloni nego li u dimitar miladinov.na primer 11 Oktomvri osnovnoto e izmisleno za toj.

ok be ako ti se i9gra igraj si.jas da krsam race i noze ne planiram na toa betonot.ima 100 pati bolji baloni nego li u dimitar miladinov.na primer 11 Oktomvri osnovnoto e izmisleno za toj.
За добар футбалер нема лош терен. Кога ќе ми текне првата сезона Кајгана футбал каде се игравме. Од најдобрите до најлошите терени во градов.
Енивејз, кога се плаќа битно е да се запази односот квалитет на терен/цена на термин.

Енивејз, да си кажам дека уште некои 2 недели тешко дека ќе бидам во можност да истрчам на терен.

А бе и вие за фудбал сте,ќе ве растурам сите ако ви дојдам :pos:
ШАЛА

e abe imame ponuda da igrame so kapishtec team na team :D =Dkazeted a im kazam

Мал сум нема да ме пуштите да играм:uvo:

e abe nz koj bi idele ali pogolemi zaso site se nad 18 godini pa taka da soberetese i da igrame veruj mn top ke si pomineme i plus gio prashav mi rekoa deka moze da igrame na nivniot teren :D i sry za fondot ali taka mi doe :baeh:

e abe nz koj bi idele ali pogolemi zaso site se nad 18 godini pa taka da soberetese i da igrame veruj mn top ke si pomineme i plus gio prashav mi rekoa deka moze da igrame na nivniot teren :D i sry za fondot ali taka mi doe :baeh:

Братче, што, како, каде, кога? Објасни малку повеќе...

момци останува договорот за оваа сабота

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom