Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
наредната недела ќе ги згазиме па ако сака и Буфон нека им брани :pos: :pos:
вчера не фатија на кондиција поспремни од нас се, ама наредната недела е ден за одмаздааа :) :)

наредната недела ќе ги згазиме па ако сака и Буфон нека им брани :pos: :pos:
вчера не фатија на кондиција поспремни од нас се, ама наредната недела е ден за одмаздааа :) :)
оди назад низ страницве... секоја наредна недела ги газиме и е недела за одмазда =)) :pos:
немој само да дојде голманот нивен... немооооој.

мада, иам и јас јако чувство за во недела. (за една недела од сега, си го читам постов и осеќам јако дежа ву :pos: )

оди назад низ страницве... секоја наредна недела ги газиме и е недела за одмазда =)) :pos:
немој само да дојде голманот нивен... немооооој.

мада, иам и јас јако чувство за во недела. (за една недела од сега, си го читам постов и осеќам јако дежа ву :pos: )

кенгур пеер кој голман, лесно е да си голман коа сите шутираат у тебе :pos: :pos:
и да недела е денот за одмазда веруј ми ако грешам нека изгорам :pos: :pos: :pos:

Димче, треба да поработиш на кондиција малце. Во 15-та минута не можеше да мрднеш више, па во 55-та пак ти се врати силата :)

Сериозно еј, ептен ко пицајзли играат сите... Дај малце машки бе да му се сневиди. З'гнете се саат време и изгинете. После ќе ни биде поубаво на сите. Океј?

ја можам да трчам, не ми е проблем =) и ќе чувам ко фластер, нп. ацит, ти НОНСТОП напред, нема назад! само до половина смееш =)

готови се.:kafe:

Не, јас ќе го чувам другарот на Димчеј.. И сам виде колку покажа у недела кога го чував :)

Димче, треба да поработиш на кондиција малце. Во 15-та минута не можеше да мрднеш више, па во 55-та пак ти се врати силата :)

Сериозно еј, ептен ко пицајзли играат сите... Дај малце машки бе да му се сневиди. З'гнете се саат време и изгинете. После ќе ни биде поубаво на сите. Океј?

пеер стварно неам кондиција трчав доле горе едно време и пукнaф :pos: :pos: од 15 до 55 минута собирав сила за после 55 пак да ја добијам кондицијата :vozbud::vozbud: :pos: :pos: недела ако треба и крв ќе падне, ама мора да се победи, ни треба СИЛНА подршка од остали форумџии пред се од форумџивки

да, јака поддршка од форумџиќи-чирлидерки. ви се молам. тоа е тоа што ни треба.
и после ќе се прскаме со вода у соблекувалните:vozbud:

Остајте ме мене напред, како во старите времиња во форца балонот, и се што сакам е еден да ми се отвара за дупли пасс и повратна, верувајте нема да изгубиме, :vozbud:

Ке понудам партија живота. Како старите добри времиња, скорпио, ке газиме како у балонот:smir:

Ке кажам само дека ненормално многу ми се иде, сакам со Горданчо да играм заедно :) бекови. Кондиција имам за 5 утакмици. Ај ке пишам пак.

ej za sledniot natprevar ako ima mesto bi sakal da igram, i onaka treniram mal futball, pa ako sakate kazete:) cao

Леле, леле... зоврива веќе атмосферата!

They're back
They're strong

They are KAJGANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Now, say hello for GayTV Austria, bitcheZ. Доаѓам и јас, како златна резерва (поради изузетната ми кондициона спрема :) )

RES, NON VERBA.

Зашто играв од другата повеќе ја гледав нашата Кајгана игра :toe: вака триото напрд Ацид Мистик и Скорпио се добри позади е проблемот летаат и Ѕвер и Димче напред а овие се побрзи и на контри даваат голови...според мене треба 2ца нон стоп да седат назад и да се придодаваат напред само оние што имаат кондиција за 60 минути а не вака :toe: како и да е е и ја се пријавувам за наредниот пат...без разлика ако треба позади јас ќе седам само да ги тепаме :vozbud:...а ве уверувам дека не се појаки од нас

Претходната проблем одбрана оваа последнава колку што гледам и читам пак позади проблем во одбрана, абе дај малце подрско појако по машки стегнете зуби.Доаѓам следната утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom