Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.462
Поени од реакции
35.252
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Се прибравте од одмори? :)

Натпреварите беа на стенд-бај додека се приберат сите, а затоа што почнаа да ми пристигаат од доста членови приватни пораки за отварање на нова тема, претпоставувам дека веќе сите сте тука :)

Комотно може оваа сабота да се организираме и да ја отвориме сезоната. Играме стандардно - Јузери (лузери) против Администратори. Не ми текнува колку партии ве водиме точно, ама знам дека оваа сезона јузерите се прикажаа во слабо светло... Можеби ви фалат чирлидерки? :)

Значи, има две варијанти за место на одигрување:

1) Игралиште на ЈБТ (бесплатно, ама речиси секогаш зафатено).

2) Игралиште на Спортски дом Партизан (3, во Карпош). Тука има два прекрасни теренчиња, по големина слични како тоа во ЈБТ, со природна трева (поткосена и уредна) со убави голчиња. Се плаќа 1500 денари, што е всушност и поефтино од некои од балоните кај што сме играле. Ќе треба по 100 денари да дадеме...

Јас сум искрено повеќе за вторава варијанта. ЈБТ е на цимент и скоро секогаш е зафатено. Не сакам да се разочараме ако има уште 2-3 екипи кои дошле и почнале да играат пред нас. Овде си закажуваш со време и мирен си. Ако не знаете кај се наоѓа точно, дојдете прво на клупи позади ЈБТ, па ќе идеме заедно :)

Да закажувам за во сабота во 18:00? :vozbud:

Пријавувајте се за играње и за бодрење. На јузерите ќе им треба помош :)

Играм,време е за нови победи.Како Шумахер во неговите најбољи години сме :)

Иначе,јас сум за втората варијанта :zlo:

А како оди натпреваров? Јузерите си имаат екипа или? Што ако дојдат луѓе од др градови? ..........

А како оди натпреваров? Јузерите си имаат екипа или? Што ако дојдат луѓе од др градови? ..........
Aко дојдеш од друг град, комотно ќе влезеш да си играш во јузер(лузер)тимот. Тимовите се создаваат тука на темава, или на лице место.
Како и да е, и да има вишок ќе се прават замени.....јас би требало да дојдам од страна, да напраам по некоја фотка од првиот натпревар од новата сезона:)

Ајде де, толку пекавте за да се отвори тема, а сеа не се пријавувате :)
Нека се пријават доволно луѓе до утре, па да закажувам со време...

Играм. И ја сум за во партизан иам играно 10тина пати на тревата мн е топ!

Рачунајте Гардиан е 90% сигурен,он е увек за,само да му пишам на мсн.

Сеа он не чита веќе вакви теми,по философските е отиден :)

Најверојатно викендов ке останувам во СК, ако не ме здува некоја мисла за родниот крај, па ако немате..значи навистина кој да игра јас би дошол, ако ме примате. Само, да не викате ако грешам :) не сум играл фудбал година дена:)
Ке пишам утре ако останувам па...ако има место ..здравје

1) Acid
2) Mac))
3) Мистичен
4) Сајбер
5) Гардиан
6) Папучар

Кај е Скорпио? Кај е Бушав? Урбан Мувер? CtChulchuhuhy? :)

Фудбалот добар е уште? Нели нешто имаше мал расцеп? Иначе се гледаме следна недела ако има нешто.

После долго време се отвори темата...

Доаѓам и јас...

Не ми одговара терминов......јебем ли га!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom